6 grunde til at stærke kvinder er de bedste veninder

Der er intet kvinder elsker mere end at samles med deres veninder, når de har noget på hjertet – godt som skidt.

Anledningen til at mødes med en god veninde kan være mange; fra et knust hjerte til en privat fremvisning af de senest indkøbte sko.

Er man heldig, så består ens venindekreds mindst af et par særdeles stærke kvinder.

I filmklassikeren 'Thelma og Louise' tager den selvstændige Louise sin passive veninde Thelma under armen, hiver hende væk fra kødgryderne, og sammen sætter de to kvinder bilen i gear og bevæger sig ud på et fantastisk roadtrip.

En skrap og handlekraftig veninde kan nemlig få tingene til at ske.

Med inspiration fra Elite Daily kommer her seks gode grunde til, hvorfor stærke kvinder er de bedste veninder.

1. Der er næsten ikke noget værre end at spilde tiden. Derfor bør man værdsætte de personer,  der kan minde en selv om, at tiden er for kostbar til at bruge på uduelige kærester, ligegyldige jobs og veninder, der konstant er negative. En god og stærk veninde vil minde dig om, at du er bedre en den slags middelmådigheder!

2. Man skal heller ikke kimse af fordelene ved at have en veninde med godt med muskler i armene. En bomstærk veninde kan blandt andet hjælpe dig med at skifte dæk – eller måske bare hjælpe dig med at åbne dit nyindkøbte syltetøjsglas. Du er heller ikke afhængig af bagstive drengevenner, når man en lørdag formiddag står med tunge flyttekasser og skal skifte adresse.

3. Stærke veninder er gode at have, da de er med til at gøre dig selv stærkere. De opfordrer dig til at blive bedre og tage ansvar – og de holder dig ansvarlig for de løfter, som I har givet hinanden. På den måde er hun med til at sikre, at du rent faktisk gør de ting, som du sagde, du ville.

Læs også: 15 små ting du kan gøre for at gøre din kæreste blød i knæene

4. Dine stærke veninder finder sig ikke i alt muligt pis fra omverden, men lever livet fuldt ud. Ved at være sammen med dem begynder du selv at tænke ud af boksen – de er inspirationskilder til en spændende liv.

5. Din stærke veninde siger, hvad hun mener, og du kan roligt stole på hendes råd, da der er kraft og erfaring bag ordene. Hun er sin egen lykkes smed, og så hader hun hykleri og negativitet, som hun afviser som ubrugeligt.

6. En stærk veninde er en god veninde, da hun altid vil have din ryg. Hun er uerstattelig i en vennekreds, og hun er alt, hvad en pige har brug for i en ven. Hun er den ven, vi alle burde stræbe efter at have. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip