6 hemmeligheder folk der arbejder på McDonald’s ikke fortæller dig

Der er måske ikke meget prestige i at arbejde på McDonald’s, men spørger man de ansatte, er det en god arbejdsplads.

Det viser svarene på et spørgsmål, der er blevet stillet på det sociale medie Qoura.

Her er seks af de hemmeligheder, de ansatte løfter sløret for.

1. Det er stressfyldt
- Man bliver behandlet dårligt af kunderne, og det er et stressfyldt job, men jeg tror, det er sandt for ethvert job i fast food-branchen.

2. Kontrol
- Jeg blev trænet i køkkenet, og hver en proces er kontrolleret ned til mindste detalje. Jeg fik en test, da min træning var slut, der inkluderede spørgsmål som: Hvor mange stykker snittet løg putter man i en cheeseburger? (svaret var 17).

3. Livslange venskaber
- At arbejde på McDonald’s var en af de sjoveste oplevelser i mit liv! Jeg mødte livslange venner, mens jeg kunne forsørge mig selv, mens eg gik i skole. Jeg spiste der også hver dag i næsten to år.

4. Højere standarder
- Køkkenerne er rene og organiserede. De har mange tjeklister og protokoller for at sikre, at kvaliteten af maden er i top. De har højere standarder end de fleste virksomheder, når det handler om fødevaresikkerhed, og når ikke noget når de standarder, bliver det smidt ud med det samme.

Læs også: Hun er på McDonald’s, da hun ser en medarbejder gøre dette med skraldet - tager straks telefonen frem og filmer det

5. God oplæring
- En gammel chef ved et dyrt cateringfirma fortalte mig, at han altid hyrede folk, som skrev på deres cv, at de havde arbejdet på McDonald’s, fordi han vidste, at de var oplært godt. 6. Meget renlige - Jeg elskede, hvor meget fokus de havde på renlighed. Jeg fandt senere ud af, at det ikke var tilfældet på alle restauranter, men disse to, især den i min hjemby, var meget rene.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip