6. klassespige sagsøger mobbere og skolevejleder, efter hendes næse blev brækket i skolen

- Jeg er bare virkelig bange hver dag. Hvornår bliver jeg banket igen?, siger Kendall Marshall, der går i 6. klasse på Noe Middle School i Louisville, USA.

Hun blev brutalt overfaldet af mobbere på skolen og fik sin næse brækket. Bagefter vendte skolen ifølge hende og forældrene det blinde øje til.

Derfor har de nu besluttet at sagsøge skolen. Det rapporterer WHAS

Pigen føler sig ikke længere sikker på skolen. Forældrene sagsøger nu skolevejlederen og to elever, der ifølge pigen verbalt og fysisk overfaldte hende. Det endte med en brækket næse.

- Dette var et brutalt overfald, et overgreb på gangen. Hendes næse brækkede, en flækket tand, et blåt øje, hjernerystelse. Hun brugte flere timer på skadestuen, siger pigens mor Amy Marshall.

Ifølge moren og pigen involverede overfaldet en dreng, som også går i 6. klasse. Mobberiet begyndte verbalt, hvor han mobbede hende med, hvordan hun ser ud og kaldte hende øgenavne. Både moderen og datteren gjorde skolen opmærksom på problemet, men intet blev gjort.

Den 8. september skete det fysiske overgreb så. Skolen bortviste drengen i seks dage. Men så involverede drengens søster i 7. klasse sig.

Læs også: Hun så børnene drille lillesøsteren med hendes udseende - nu giver hun dem en lærestreg

- Hun sagde ‘Jeg ved, det er forkert, at en dreng slår en pige, men jeg er ikke en dreng, og jeg og min familie er ikke bange for at dræbe’, fortæller Kendall Marshall.

De seneste to måneder har hun spist sin frokost på skolevejlederens kontor. Indtil denne uge, hvor hun blev bedt om at gå.

- Det er ikke noget, man skal tage let på. Hvis det skete uden for skolen, ville personen være i fængsel. Disse børn skal drages til ansvar, og lærerne og administratorerne er nødt til at holde op med at være bange for at straffe disse børn, som de ellers burde, siger moderen, Amy Marshall.

Hun har overvejet at tage datteren ud af skolen, men den er et godt springbræt til den high school, datteren gerne senere vil ind på. Derfor har familien nu i stedet besluttet at sagsøge.

Søgsmålet går mod skolevejlederen og de to studerende, der har mobbet pigen. De håber på et polititilhold, og at mobberne bliver fjernet fra skolen.

- Hun fortjener at gå i skole hver dag og føle sig tryg, og børnene vil ikke samarbejde, så jeg mener, de skal fjernes, siger Amy Marshall.

Skolen vil ikke kommentere på sagen på grund af søgsmålet, men siger, at den tager mobning meget seriøst.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip