6 måder at tage initiativ til sex på, som får din mand til at skælve af fryd

- Skaaat, det er onsdag. Sætningen der aldrig har været hverken fræk eller impulsiv, og som ikke nødvendigvis giver din mand lyst til at kaste sig over dig.

For i alle parforhold kan sexlysten til tider ramme et erotisk lavpunkt, hvor både du eller din partner kan være svær at motivere til en omgang lagengymnastik.

Og mens nogen er gode til at finde motivationen til at pifte det punkterede sexliv op igen, kan andre have overordenligt svært ved tage initiativ til den hjemmelige erotik.

Skulle det forholde sig sådan, at det er din mand, som skal bruge et motiverende skub i retning af soveværelset, så kommer her seks måder, inspireret af Womens Health, hvorpå du (succesfuldt) kan tage initiativ, der nok skal fremkalde din mands indre Casanova.

1. Vær krævende: Grib fat i din mand, og fortæl ham, hvad du vil have. Mange mænd har nemlig en forestilling om, at det er dem, der skal tage initiativ og dem, der skal kræve, men det er noget sludder! For selvfølgelig kan kvinde tage styringen, bede deres mænd om at krave ned på alle fire og forlange, at der skal sex på bordet (ikke nødvendigvis i bogstavligste forstand) nu og her! Og ved I hvad? Mænd elsker, når deres kvinder pludselig tager styringen i sengen.

2. De frække sms'er: - Skynd dig hjem. Jeg ligger nøgen på sengen og længes efter dig. Det virker næsten altid at varme op til lidt hjemmeligt hanky panky ved at sende ham en kinky – og uventet – sms. Giv ham en fræk forsmag på, hvad der venter, når I kommer hjem, og hvor meget du har lyst til ham. Det overrumplende ved en overraskende sex-sms vil formodentlig slå ham lidt ud af kurs, men kun for at skubbe ham over i den bane, hvor han er klar til at styrte hjem fra arbejde for at kaste dig på sengen.

3. Læg sexede spor: Du mere end hentyder, at der ligger snarligt sex i luften, hvis du 'tilfældigt' lægger dit mest sexede undertøj på bordet, dæmper lyset og tænder stearinlys, sætter elskovsmusik på eller efterlader jeres private, frække legetøj på sengen. Din mand skal være ufattelig uopmærksom for ikke at fange, at noget er i gære. Du behøver ikke nævne noget om de frække spor, men kun smile indbydende, når han spørger til det. I stedet skal du bare vifte ham med ind i soveværelset.

4. Klæd dig sexet: Selvom det kan virke simpelt, så er det de allerfærreste mænd, der kan modstå deres kvinder, når I først har bestemt jer for at klæde jer sexet. For når det frække undertøj kommer på – suppleret af din bedste parfume og en flot makeup – så skal din mand nok dreje hovedet. Og ja – det er super klichéfyldt, men det virker altså stadig. Mænd kan bare ikke modstå, når I gør noget ud af jer selv for deres skyld.

5. En fræk massage: Hele den der 'massage med 'happy ending' '-seance, er noget, som rigtig mange mænd har som fantasi. Hvis det ikke er noget, I som par har udforsket, så vil han uden tvivl blive både overrasket og stærkt ophidset, hvis du en dag tilbyder en helt almindelig massage for derefter ligeså stille at bevæge dig længere og længere ned mellem hans ben. Når du har fået ham om på ryggen, kan du så både tage hænder og mund til hjælp for at give ham en utraditionel men ophidsende 'massage.' Det tager ham måske noget tid at indse, at den ellers uskyldige massage pludselig er blevet et super frækt forspil, men indtil ham forstår det, vil hans undren pirre ham som en vanvittig.

6. Rollespil for sjov: Rollespil kan virke grænseoverskridende for rigtig mange – både mænd og kvinder. Alligevel har de fleste mænd en fantasi eller to om at have sex med dig, mens du er iført et frækt kostume, eller mens I begge har påtaget jeg en bestemt rolle. - Jamen jeg kan ikke holde masken! Tænker du måske, men bare rolig. Ingen forventer, at rollespil i soveværelset resulterer i en Oscar-nominering, og ofte vil lidt fniseri og røde kinder kun medvirke til, at hele seancen bliver mere afslappet og sjov for jer begge. Så find din indre sygeplejerske eller stuepige frem (med mindre det er din mand, der skal have kostume på?) og glem at du synes, at rollespil generelt er både plat og pinligt. For når først I er i gang, så skal det helt sikkert nok blive både frækt og dejligt.

 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip