6 ting du ALDRIG må google

Når man er i tvivl om noget, spørger de fleste google om hjælp. Det kan i nogle tilfælde være ganske fornuftigt. Især hvis man ved, hvad man søger efter.

Men der er undtagelser. Nogle ord skal man aldrig skrive i søgefeltet på Google, medmindre man er ude på skrammer og har lyst til at se noget ubehageligt.

Her følger en liste med ting, som du gør bedst i at lade være med at google, ifølge en Reddit-bruger - nu er du advaret: 

Læs også: Påpeger du andres stavefejl? Det afslører meget om din personlighed

1. Fournier. Hvis man er interesseret i basketball og søger efter billeder af NBA-spilleren Evan Fournier, men kun på hans efternavn, får man en grim overraskelse. For Fournier er også en type koldbrand, der påvirker kønsorganerne. Og disse billeder er ikke for sarte sjæle.

2. Symptomer. Du skal ikke søge på symptomer, hvis du er rigtig syg. I stedet bør du tage til lægen.

3. Yndlingsmad. Hold dig fra at søge på din yndlingsmad…du vil bare blive sulten - rigtig sulten.

Læs også: Disse 5 vaner garanterer, at du bliver skilt

4. Calculus Bridge. Måske synes du “Calculus Bridge” lyder som en spændende matematikopgave, men det er det ikke. Der er tale om virkelig meget hærdet plak på tænderne, og det er knap så charmerende.

5. Din emailadresse. Det kan være en skræmmende oplevelse at google sin egen email, for måske linker din email til lidt mere, end du vidste og havde lyst til at vide.

6. Harlequin ichthyosis. Søg aldrig på Harlequin ichthyosis, medmindre du er …bare lad være. Det er en alvorlig arvelig sygdom, der viser sig allerede fra fødslen ved, at barnets hud er indkapslet i tykke hvide plader af hud, der er adskilt af dybe revner. Personer med denne hudsygdom har mange problemer bl.a. fordi der kan gå infektion i revnerne, der kræver en del pleje.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip