6 ting du bør spise, hvis du kampsveder i sommervarmen

Men sved og meget tid udendørs kan påvirke kroppens sundhed, og derfor bør man ifølge Woman’sDay gå efter disse fødevarer for ar holde kroppen sund om sommeren.

1. Vandmelon

Som navnet antyder, er denne frugt er en stor kilde til at opretholde væskebalancen, hvilket præcis er, hvad man har brug for i varmen. Vandmelon indeholder også lycopen, som beskytter hudcellerne mod solskader.

2. Appelsiner

Appelsiner er rig på kalium, der et næringsstof, som er vigtig at få her i sommervarmen, fordi man mister kalium gennem sved, hvilket kan medføre risiko for muskelkramper. Appelsiner indeholder også omkring 80 procent vand, og de er derfor også gode til at øge dehydrering i varmen.

3. Yoghurt

Proteinindholdet i yoghurt tilfredsstiller din knurren mave, så du bedre kan holde dig fra at spise usunde og saltholdige snacks. Yoghurt tilføjer også kroppen en dosis af de såkaldte probiotika, som er gavnlige bakterier, der holder dit fordøjelsessystem kørende.

Læs også:Ny forskning: Derfor skal du drikke to øl om dagen

4. Selleri og fennikel

Intet er værre end at føle sig oppustede, når man skal ligge i bikini på stranden. Derfor kan man med fordel spise selleri og fennikel, der stimulerer dine nyrer, og får dem til at skylle affald og ekstra væske ud af kroppen uden at forårsage dehydrering.

5. Brombær og hindbær

Disse bær er gode kilder til fibre, og de har et meget høj indhold af C-vitamin.

6. Abrikoser, ferskner, og nektariner

Friske eller tørrede, nektariner er en solid kilde til kostfibre, og både nektariner og abrikoser er rig på vitamin A og antioxidanter. Mens ferskner indeholder masser af vitamin C.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip