6 ting du kun kender, hvis du ikke er morgenmenneske

Du kender masser af morgenmennesker, der springer ud af sengen, så snart solen står op og tager hul på dagen med et smil. Men du er ikke just selv typen.

Du foretrækker at sove længe og gør en del for at blive under dynen. Og når du er nødt til at stå tidlig op, så er fornøjelsen bestemt ikke på din side. Du er mere død end levende.

Her er seks ting, som du kender alt for godt, hvis du ikke er morgenmenneske.

Læs ogsåFå psykologens svar: Det her betyder fem populære sexdrømme i virkeligheden

1. Ligegyldigt hvor tidligt du går i seng, kan du ikke finde ud af at stå tidligt op. Morgener vil altid være morgener for dig uanset hvor mange timer, du har tilbragt under dynen til stor undren for andre. 

2. Ringende vækkeure om morgen = lyden af død. Du har hørt den irriterende lyd alt for mange gange og er blevet allergisk over for den. Men på den anden side er den nødt til at være ulidelig, for ellers kommer du aldrig op.

3. Du snoozer i et væk - 10 gange er ikke meget. Du ved, at dit vækkeur kan blive ved med at ringe. Du gør alt for at sove bare to minutter mere. Også selvom det betyder, at du ikke når at gøre det store ved makeup’en eller at spise morgenmad. 

Læs også: Ny forskning: Kvinder har brug for mere søvn end mænd

4. Du synes, at de mennesker, der smiler til dig om morgenen, når du er på vej på arbejde, er skøre. For hvad er der at smile af?

5. Kaffe er din bedste ven. Du drikker kaffe, når du vågner, når du løber efter toget, og inden du møder op på arbejde.

6. Mandage er værre for dig end for alle andre. Mens dine kollegaer har løbet rundt til arrangementer i weekenden, har du nydt tiden i sengen. Og det betyder, at det er ekstra hårdt for dig at komme i gang mandag morgen.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip