6 ting du lærer, når du bliver kæreste med en rødhåret

Det første, der som regel dukker op i tankerne, når man ser en rødhåret person, er, at de sikkert har et flammende temperament og et stort forbrug af solcreme.

Men hvordan er det egentlig med de rødhårede, som så ofte må lægge ører til alverdens fordomme?

Bloggeren Bobby Box er tredje generation af rødhårede og ved en del, om hvad det vil sige at have den karakteristiske hårfarve. Han har lavet en liste med de mest åbenlyse tegn på, at du dater eller er kæreste med en rødhåret person:

1. Lyser op i mængden. Du kommer til at sætte pris på, at din udkårne skiller sig ud - det kan være ganske praktisk. For du kan uden problemer spotte din rødhårede kæreste, hvis han/hun befinder sig i en større folkemængde, især hvis vedkommende er høj.

2. Skønne fregner. Du ser skønheden i fregner, selvom din rødhåredekæreste formentlig har grædt mange tårer over fregnerne som barn, hvor andre børn drillede med de små pletter. Rødhårede vil uden tvivl se det som en stor kærlighedserklæring, når du taler varmt om vedkommendes utallige “skønhedspletter” (fregner).

3. Sex med sex på. Rødhårede kvinder har et mere aktivt sexliv end andre hårfarver, viser en undersøgelse. De har både flere partnere og har sex hyppigere. Og det er vel egentlig ikke så skidt med en kæreste med stor appetit på sex.

4. En strandtur er ikke helt ukompliceret. Hvis I skal på stranden, kræver det, at I kan finde et sted, hvor der både er sol og skygge. Rødhårede personer kan nemlig ikke tåle at stege i solen. Og du skal være villig til at smøre solcreme på din rødhårede kærestes ryg konstant.

5. Temperamentsfulde rødhårede er en stereotyp af en grund. Der er noget om snakken om, at rødhårede har et hidsigt temperament, når verden går imod dem. Og det kan være en god ide at fordufte, indtil stormen er ovre. Men de har også det modsatte, de kan være ekstrem gavmilde og passionerede, når det kommer til kærlighed.  

6. Forsvarsmekanisme. Selvom du ikke er rødhåret, forsvarer du din rødhårede kæreste og hendes ligesindede helt automatisk. Du bliver bliver næsten selv rødhåret af tankegang og sind, og derfor føler du stor trang til at give igen, når nogen er grove overfor rødhårede. Men de rødhårede er faktisk vant til at forsvare sig selv, husk på, de har haft hårfarven hele deres liv.  

Dagens Gossip