6 ting kvinder ville ønske de vidste om analsex - før de prøvede det

Selvom man er garvet på lagnerne, kan de fleste kvinder alligevel godt blive lidt nervøse, hvis de overvejer analsex for første gang. For hvordan føles det, og hvordan gør man?

Analsex kan sende dig i den syvende himmel, men en succesfuld tur i toeren kræver som regel lidt hjemmearbejde. Og hvorfor ikke benytte sig af andres erfaringer på området?

Womanshealth har lavet en guide til analjomfruer, der gerne vil springe ud i disciplinen. Nedenfor ses en række tricks fra kvinder, der ved, hvad de taler om:

Læs også: Dette sker med din krop, hvis du stopper med at have sex

1. Analsex er ikke ulækkert
Selvom analsex måske har et kedeligt ry for at være bøsset eller klamt, fordi det foregår i endetarmen, som de fleste forbinder med afførring, så behøver det ikke være sådan. Der sidder ikke afførring i endetarmen, medmindre man skal lave stort, så sørg for at have været på toilettet inden da. Og endelige kan man rengøre sin tarm ved at købe en speciel engangssprøjte på apoteket, som kan man indføre vand i endetarmen med.

2. Øv dig, når du er alene
Det kan være en ide at blive fortrolig med sine ringmuskler, inden man kaster sig ud i analsex. Du kan fx lade din finger (gerne med glidecreme) glide op i endetarmen forsigtigt og få føling med, hvordan dine muskler lukker og åbner. På den måde kan du også finde ud af, hvad der føles rart for dig.

3. Træk vejret dybt
Det er no go at holde vejret, når man skal dyrke analsex. Dine muskler kan ikke slappe af, hvis du ikke trækker vejret. Du gør penetrationen nemmere ved at trække vejret dybt og lade dine muskler slappe af.

 

4. Brug glidecreme
Vær gavmild med glidecremen, når du skal have den bag i. Det vil gøre oplevelsen meget bedre for alle parter, hvis det hele bare glider.

Læs også: Dansk forskning: Det gør cola ved din tissemand

5. 'Lap Dance'-stillingen
En god stilling til analsex er Lap Dance-positionen, hvor manden sidder på en stol, mens kvinden står over ham. Det giver både et godt udsyn for manden, og mulighed for at kvinden selv kan styre festen.

6. Du behøver ikke være pjattet med det
Bare fordi dine veninder taler varmt om analsex, er det ikke sikkert, du har lyst til at prøve det, eller at du synes om det, hvis du springer ud i det. Det er helt okay at gå udenom sexformer, man ikke er til. 

 

Rigtig god fornøjelse!

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

Dagens Gossip