6 uromantiske tegn på at I hører sammen

Livet som kærester eller ægtefolk er ikke kun romantiske middage, veltrænede kroppe, lækkert hår og eksotiske rejser. Det bliver hurtigt travl hverdag, hvor gode manerer røger over bord, og humøret svinger.

Men hvis du er sammen med den rette, betyder det ikke noget.

For der er masser af uromantiske tegn på, at du og din partner hører sammen. Og nogle af dem er faktisk ret ulækre men også lidt søde.

Mon ikke du kan genkende nogle af disse seks tegn:

Læs også4 tegn på at du og din kæreste er det perfekte match

1. Glemmer toiletbørsten. I starten af jeres forhold havde I vanvittig travlt med at fjerne alle spor efter jer selv i toilettet, men en dag begyndte I at sløse med at bruge toiletbørsten. Når I opdager den andens rester i toiletkummen, lader I bare som ingenting.

2. Makeup bliver en by i Rusland. Langsomt bliver kvinden mere og mere ligeglad med at håret sidder, og makeup’en er perfekt, og det samme gør manden, for han synes, kvinden er dejlig og smuk uanset hvad.

3. Bytter mad. Uanset hvad I får at spise, når I er ude, så er I altid klar på at smage hinandens mad. En skefuld suppe kan sagtens transporteres over bordet, ligesom en sørgelig rest fra en støvsuget tallerken sagtens kan ende hos partneren. Et stykke fyldt chokolade, der ikke falder i god jord, kan sagtens starte hos kvinden og ende hos manden eller omvendt.

Læs også5 skadelige vaner i parforholdet, som folk tror er almindelige

4. Lorte-hensyn. Din partner forstår et hint. Når du siger, at du godt nok har fået for meget af den stærke Tzatziki til aftensmaden og du har krus mod toilettet, så ved han/hun godt, at det er tid til at skrue op for musikken eller tv’et, så plop-lydene ikke kan høres.

5. Bumser og uønskede hår. I har en indforstået aftale om, at man hjælper hinanden med bumser og uønsket hår - det er typisk kvinder, der “elsker” at pille og presse, når hun opdager en bums hos manden.

6. Dårlig ånde. Når I har vænnet jer så meget til hinandens dårlige ånde om morgen, at I slet ikke tænker over det, så er det ægte kærlighed.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip