6.000 kr i drikkepenge: Tjener reddet af gavmild kunde

Det var en bedrøvet Khadijah Muhammad, der i onsdags dukkede op på sit arbejde i Knoxville i USA, men det var en lykkelig kvinde, der senere forlod stedet.

Med sit sædvanlige smil forsøgte  Khadijah Muhammed at skjule, at hun var presset helt i bund økonomisk, da hun mødte ind på som tjener på restauranten "Cheddar's i Knoxville. Det skriver wbir.com.

Pengene var meget små for Khadijah efter en længere rejse for at besøge sin syge mor, og samtidig havde hun brugt mange penge på at give mad til hjemløse i lokalområdet.

Tidligere på dagen havde hun fået besked om, at elektriciteten i hendes lejlighed ville bliver slukket, hvis hun ikke betalte el-regningen næste dag.

- Jeg tænkte, jeg behøver virkelig et mirakel for at kunne betale mine regninger denne måned, siger Khadijah til wbir.com.  

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Under hendes onsdags-vagt betjente hun et bord med en far, mor og et lille barn, som hun snakkede hyggeligt med.

Da familien havde forladt restauranten tog Khadijah regningen på 30 dollars i hånden og opdagede, at hun havde fået drikkepenge - 1,075 dollars.

- Jeg kan bare huske, at jeg så et komma efter 1-tallet, og så vidste jeg, at det ikke var 10 dollars. Og jeg sagde "Oh my God", og jeg mistede balancen. Jeg kunne ikke tro det, siger Khadijah til wbir.com.

Den pressede servitrice havde fået 6000 kroner i drikkepenge af familien.

Khadijah ved ikke, hvem familien var, eller hvorfor de gav hende så mange drikkepenge. Men de generøse drikkepenge har gjordt hende i stand til at betale alle sine regninger.

Det er hendes håb, at hun kan komme til at takke familien for deres venlighed, men hun håber, også at kunne gøre det samme for andre en dag. 

SE YOUTUBE-VIDEOEN MED DEN GLADE SERVETRICE:

Dagens Gossip