63 ramt af roskildesyge efter at have spist hos Noma

Det er blandt andet roskildesyge hos 63 ud af 78 spisende gæster i perioden 12.-16. februar som fylder i kontrolrapporten fra Fødevarestyrelsen.

Da Fødevarestyrelsens kontrollanter kom på besøg hos Noma fandt de sygdom hos en ansat, der håndterer fødevarer. Ikke nok med det, så opfyldte restauranten heller ikke kravet om både varmt og koldt vand i den hane, hvor personalet vasker hænder inden de håndterer madvarer.

I dag er der krav til, at man i restaurationsbranchen nulstiller virksomhedens køkken, hvis en køkkenmedarbejder bliver syg. Det vil sige, at bestemte fødevarer direkte smides ud, og alt bliver desinficeret med klorin. Det er fordi Noma ikke levede op til disse krav ved kontrollen, at de nu får en mindre glad smiley.

Noma undskyldte ifølge rapporten på stedet problemerne med rindende varmt vand med, at der allerede var tilkaldt en vvs’er, og at det var på grund af travlhed, at man ikke havde fulgt anvisningerne omkring sygdom hos køkkenmedarbejdere. 

Spisestedet har flere gange vundet prisen for Verdens Bedste Restaurant, og derfor gavner den kanp så glade smiley ikke hos den to-stjernede Michelin-restaurant.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip