64-årig mand skænker 150.000 kroner til børneafdelingen

Selv om den 64-årige efterlønner, Ole Møller, Vejle, ikke selv har børn, banker hans hjerte for de små. Og det i en sådan grad, at han har været forbi Kolding Sygehus for at aflevere 150.000 kr. – fordelt med 100.000 kr. til børneafdelingen og 50.000 kr. til foreningen Hospitalsklovne-Kolding.

Det var under en indlæggelse på Vejle Sygehus, Ole Møller besluttede, at han ville donere nogle af sine penge til syge børn. Da der ingen børneafdeling er på sygehuset i Vejle, faldt valget helt naturligt på børneafdelingen i Kolding, og samtidig dukkede tanken om at give penge til driften af hospitalsklovnene op.

- De mange børn, der bliver indlagt på sygehuset, skal have de bedst mulige forhold. Jeg håber, at jeg med min donation kan være med til at sprede lidt glæde, og samtidig ser jeg også gerne, at andre kigger på bankbogen for at se, om de ikke kan undvære lidt til det gode formål, sagde Ole Møller, da han – sammen med sin niece Rikke – besøgte børneafdelingen.

Afdelingssygeplejerske Charlotte Eriksen tog imod checken på de 100.000 kr. til børneafdelingen, mens formanden for foreningen Hospitalsklovne-Kolding, Geert Madsen, fik overrakt checken på de 50.000 kr. Begge donationsmodtagere kunne i deres takketale til Ole Møller sige, at pengene vil blive brugt helt efter giverens ønske.

- Vi vil nok bruge pengene til at ”modernisere” børnemodtagelsen og måske også købe et par nye barnevogne, sagde Charlotte Eriksen, mens Geert Madsen kunne fortælle, at de 50.000 kr. er med til at sikre, at der også fremover kan være fire hospitalsklovne på børneafdelingen.

Dagens Gossip