66-årig faldskærmsudspringer fundet død

En 66-årig faldskærmsinstruktør er omkommet, og hans svært kvæstede elev ligger på hospitalet i kritisk tilstand, efter at deres fælles tandemspring i Mississippi gik frygteligt galt.

Den umiddelbare årsag til dødsulykken er tilsyneladende, at faldskærmen ikke åbnede sig ordentligt, fortæller det lokale politi søndag ifølge CNN.

Liget af faldskærmsinstruktør James "Jimmie" Horak blev fundet i et mudret sumpområde i en skov omkring halvanden kilometer fra det område ved lufthavnen i Lumberton, hvor det var meningen, at de skulle lande.

Hans medspringer overlevede faldet og blev båret derfra og efterfølgende fløjet til sygehuset, hvor vedkommende nu modtager behandling for sine hovedtraumer og brækkede knogler.

Tandemparret havde forinden kastet sig ud i frit fald fra et fly sammen med tre andre faldskærmsudspringere, som godt havde lagt mærke til, at den 66-årige instruktør havde nogle tekniske udstyrsproblemer.

Men alvoren i situationen gik ikke op for dem, før de var kommet ned på jorden, hvor Jimmie Horak og eleven ikke dukkede op fra skoven.

De amerikanske myndigheder skal nu granske ulykken og undersøge faldskærmen for at finde ud af, om den var forberedt og foldet ordentligt sammen. Man skal også foretage en obduktion af den døde instruktør, lyder det.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip