67-årige Leif Thomsen har været forsvundet en uge

 

Nordsjællands Politi beder om hjælp til at finde den 67-årige Leif Thomsen, som har været forsvundet siden fredag i sidste uge, hvor han ikke som planlagt mødte op i Helsingør. Siden er han set to gange, hvor han blandt andet er kommet gående uden sko.

Leif Thomsen er 180 centimeter høj, tynd og har mørkblond/gråt hår og blå øjne. Hans ansigt beskrives som firkantet med en bred næse, og så har han poser under øjnene, skægstubbe og rynker. Han var iført en rød jakke med logoet "Dansk Søredning" på brystet og lyse bukser.

Den 67-årige tog klokken 9 den 2. november toget fra København, da han skulle møde sin samlever i Helsingør klokken 12, men han nåede aldrig frem. Leif Thomsen lider af ubehandlet sukkersyge og får indimellem hukommelsessvigt. For nylig har han solgt sin ejendom i Gurre ved Helsingør, og han kan søge tilbage hertil.

Søndag den 4. november blev Leif Thomsen set på Gurreholmvej i Kvistgård, hvor han kom gående uden sin ene sko og med vådt tøj. Dagen efter blev han set gående på strømpesokker i Helsingør indre by.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip