7. år i træk: Vejle Sygehus igen kåret som Danmarks bedste

Vejle Sygehus er for 7. år i træk kåret til Danmarks bedste mellemstore hospital i Dagens Medicins årlige kåring.

Vejle Sygehus scorer fire førstepladser blandt de 33 specialer, der indgår i kåringen, og med en samlet fjerdeplads blandt de 3.289 sundhedsprofessionelle, der har deltaget i en omdømmeanalyse. Vejle Sygehus holder dermed stadig de øvrige mellemstore sygehuse under sig i tabellen.

I år er det specialerne hæmatologi, neurologi, kardiologi og klinisk biokemi der på landsplan skiller sig ud som vindere inden for hver deres område.

- Vi er jo vant til, at der sættes meget fokus på os i forhold til kræftområdet, og i det lys er det da særligt glædeligt, at det i år også er specialer uden direkte tilknytning til kræftområdet, der får anerkendelse som nogle af de bedste i Danmark, fortæller administrerende sygehusdirektør, Niels Nørgaard Pedersen.

De fremtidige profiler i Sygehus Lillebælt er Vejle Sygehus som specialist- og kræftsygehus, Kolding Sygehus som akutsygehus og Middelfart Sygehus som regionalt rygcenter.

Kåringen af Vejle Sygehus fejres i eftermiddag med flødeboller med stjernestøv til eftermiddagskaffen. Dagens Medicins chefredaktør Nicolai Döllner holder tale og uddeler diplom.

Dagens Gossip