7-årig blev efterladt i bjørneskov som straf: Her er hans første ord

- Jeg er sulten.

Sådan lød det fra den 7-årige Young Tamato Tanooka, da han blev fundet i live og uskadt efter næsten en uges eftersøgning i et skovområde på den japanske ø Hokkaido.

130 politimænd havde ledt efter drengen, der blev efterladt af sine forældre lørdag, som en afstrafning, efter han angiveligt havde kastet sten efter biler.

Det skriver Mirror.

Læs mere: Far efterlod ham som straf: 7-årig dreng fundet efter en uge i japansk bjørneskov

Young Tamato Tanooka blev fundet på en militærbase omkring 2,5 mil (cirka 40 kilometer red.) fra det sted, hvor forældrene gik fra ham i skoven, der er kendt for at huse mange vilde bjørne.

Young Tamato Tanooka blev fundet af en soldat, der åbnede døren til militærbasen og fik øje på den unge dreng. Da drengen sagde, at han var sulten, gav soldaten ham, vand, brød og riskugler.

Læs mere: 7-årig forsvundet i kæmpe skov: Nu har faderen en tilståelse

Drengens far Takayuki Tanooka takkede redningsfolkene, efter han blev fundet og undskyldte for det postyr, sagen har skabt.

- Vi har reflekteret over, hvad vi gjorde, og det var virkelig overdrevet, siger Takayuki Tanooka.

Forældrene fortalte først politiet, at sønnen var blevet væk i skoven. Først senere indrømmede de, at de var gået fra ham. Efter eget udsagn skulle forældrene var gået fra ham i omkring fem minutter, før de vendte om igen, men da var han forsvundet.
 

Dagens Gossip