7-årig dreng danser til Justin Bieber og internettet elsker det

En 7-årig dreng fra Filipinerne har taget internettet med storm, efter han lagde en video op på Facebook, hvor han danser til Justin Bieber. 

Videoen med den selvtillidsfulde dreng er blevet set over 4 millioner gange, siden han lagde den op i går, og den har tiltrukket over 65.000 delinger på Facebook. 

Den 7-årige dreng kalder sig John Phillip Bughaw aka Balang, og han har lavet omkring 40 videoer med sig selv, men ingen af dem har fået så stor interesse som denne, hvor han danser til Justin Biebers nummer 'Sorry', 

Mange af kommentarene til videoen handler om, at den 7-årig dreng er noget af det sødeste, de længe har oplevet, og det er svært at være uenig, når man ser hvor indlevende og glad han er, når han danser. 

Og som en rigtig diva slutter han sin optræden af med at sende fingerkys ud til sine fans. 

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Sorry by Justin Bieber Dance Cover ☺️☺️ #Sorry

Opslået af John Phillip Bughaw aka Balang på 30. januar 2016

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip