7 grunde til at du stadig er single

Det er skønt at være to, men det er heller ikke så tosset at være alene.

1. Du er glad for at være alene.
Der er helt sikkert mange dejlige ting ved at have en partner. Men du har også lært at sætte pris på fordelene ved at være alene. Du behøver aldrig spørge din partner om lov, du kan bruge al din tid med dine skønne venner og du kan flirte alt, hvad du har lyst til.

2. Du har gode venner.
Okay okay, det er ikke helt det samme. Men dine venner kan faktisk give dig meget af det, som du ellers ville få fra en partner; fortrolighed, nærhed og masser af omsorg.

3. Du nægter at nøjes.
Du vil gerne have en partner, men ikke for enhver pris. Indtil du møder den rette mand eller kvinde, vil du hellere være alene end at tolerere en masse ting, som du ikke trives med.

Læs mere: Dit stjernetegn afslører, hvordan du klarer singlelivet

4. Du sover bedre.
Det er hyggeligt at sove i ske - men det er ikke noget, man bliver udhvilet af. Du kan nyde at brede dig i din store kølige seng uden svedige mandearme.

5. Du gider ikke drama.
På et eller andet tidspunkt er der drama i de fleste forhold - sårede følelser, utroskab, jalousi og så videre. Det vil du faktisk helt være foruden.

Læs mere: Jeg vil være single - men det skal være sammen med dig

6. Du hviler i dig selv.
Du behøver ikke en partner, som bekræfter dig i, hvor dejlig du er. Du ved det nemlig godt selv. Du er et selvstændigt og selvsikkert individ, som ikke nødvendigvis har brug for en bedre halvdel i dit liv lige nu.

7. Du er ikke klar til at gå på kompromis.
Et forhold kræver kompromisser. Rigtig mange kompromisser. Det er fint og sundt, men det er ikke der, du er dit liv lige nu. Foreløbig vil du gerne fokusere hundrede procent på din karriere, din familie, dine venner og så videre. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip