7 grunde til at mænd med søstre er de bedste partnere

1) Han har nogen at spørge til råds
Vil du virkelig have den køkkenmaskine i julegave? Eller ville det være bedre at give dig en ring eller noget helt tredje. Lad os være ærlige; kvinder kan være en jungle, mænd meget let kan fare vild i eller træde ved siden af i. Har han en eller flere søstre, vil de altid kunne hjælpe ham med alverdens spørgsmål – til gavn for dig.

2) Han er vant til hormonella-monstre
Du tuder over en lam replik i fjernsynet. Du har voldsomt lyst til at fråde chokolade eller andet usundt. Du er gnaven det ene øjeblik og har brug for omsorg det næste.

Du udsætter med andre ord dine omgivelser inklusiv ham for dine præmenstruelle, hormonelle udbrud – men det gør ikke noget for ham. Han er vokset op med at købe tampax og chokolade med hjem fra supermarkedet mindst én gang om måneden.

Han har intet problem med at lægge sig i ske med dig, trøste dig og lægge en hånd på maven, der hvor du har ondt. Han dør ikke ved synet af en spand til brugte bind og tampon-hylstre på badeværelset. Han har med andre ord været ret tæt på kvinder og de dertilhørende cycklusser og alt, hvad de indebærer. Og han håndterer det godt.

3) Han er en god far for en datter
Han har set, hvordan piger leger, vokser og udvikler sig igennem barndommen én gang. Selvom hans barndom var andre tider, end den verden, hans (kommende) datter vokser op i, så har han noget erfaring at trække i opdragelsen af hende.

4) Han har beskyttertrang
Helt fra skolegården af og til i dag, har han haft en ansvarsfølelse over for sin søster/sine søstre. Hvis nogen gør dem ondt, er han der hundrede procent for dem. Ligesom han nu vil være der for dig.

5) Han går på kompromis mht. film
Livet med en søster/søstre gør, at han sagtens kan se en pladder-romantisk film med dig. (Hvad gør man ikke for husfreden?) – Og; det kan jo være, du til gengæld vil se en actionfilm eller andet, der lugter af mandehørm, med ham som gengæld.

6) Han er god til at lytte
Måske ikke hele tiden og i alle henseender. Men grundlæggende er han vant til, at der er andre end ham, der taler – og måske også taler mere end ham om alt, hvad der er sket i løbet af dagen. Han er vant til at lytte til alle de ting, du ikke fik sagt til din veninde, sidst du så hende.

7) Han er opdraget til at behandle kvinder ordentligt
Det kan godt være, han ikke er den typiske, gammeldags gentleman, der holder døren for dig eller skubber stolen ind under dig ved bordet. Men han er i den grad opdraget til at behandle kvinder med respekt i andre henseender, fordi det simpelthen har været en del af hans hverdag.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip