7 grunde til at rulle ærten i aften

Lette trykket, rulle ærten, mastubere, tage af honningkrukken. Lad os tale om onani. Særligt onani blandt hunkøn – for kvinder gør det alt for lidt, og det er en skam, da der mindst er følgende syv grunde til, at de bør onanere oftere:

1) For ligestillingens skyld
Vi skriver dette med et glimt i øjet, for der er naturligvis større problemer i verden end antallet af gange, du eller andre har haft en “hyggestund”, men der er alligevel en slående forskel på, hvor ofte mænd og kvinder onanerer.

Ifølge den amerikanske undersøgelse “National Survey of Sexual Health and Behavior” blandt 5.865 mænd og kvinder i alderen 14 til 94, havde mandlige svarpersoner i alle aldersgrupper således hyppigere onaneret inden for det seneste år (2009), sammenlignet med kvinderne.

Blandt de 18-19-årige svarede 81 procent af mændene, at de havde onaneret inden for det seneste år, mens kun 64 procent af kvinderne sagde ja til samme spørgsmål.

Blandt de 20-24 årige var svarene ja blandt 83 procent af mændene og 64 procent af kvinderne. Selvom kvinderne når at toppe i alderen 25-29 år med 72 procent, der svarer ja til at have onaneret det seneste år, ligger kvinder generelt lavere end mænd i samtlige aldersgrupper, ifølge undersøgelsen

2) Som smertelindring
Aaahhh. En orgasme frigør proteinstoffet endorfiner, som kan virke smertelindrende. Tænk over det, næste gang, du har hovedpine; vil du helst a) spise en pille og gå tidligt i seng med sovemaske eller 2) kilde smerten væk.

3) Det hjælper mod stress og tristhed
Onanerer du, frigives hormonerne dopamin og oxytocin, hvilket giver dig en følelse af lykke og velvære. Med andre ord bliver du i bedre humør og mere afslappet af en gang håndgymnastik. Touché.

4) Det giver et godt kniiiib
… Rul ærten til du får en orgasme af det. Det styrker nemlig dit mellemgulv at få sammentrækninger - på en langt sjovere vis end de obligatoriske knibeøvelser, diverse gynækologer forsøger at få kvinder til at lave for at modvirke inkontinens med alderen eller et slapt underliv.

5) Sex bliver bedre
Ifølge Womens Health Network styrker orgasmer musklerne i mellemgulvet, som også kan betegnes “kærlighedsmusklerne” af en årsag: Stærke muskler øger blodtilførslen og dermed stimuli under sex = bedre, længerevarende og måske endda flere orgasmer til dig.  

6) Modvirker sygdomme
Risikoen for at få urinvejsinfektioner og underlivsbetændelser falder, når man onanere hyppigt, ifølge Womens Health Network, der peger på, at sammentrækningerne samt sekreterne, der kommer, når kvinden er opstemt, kan være med til at “skylle” slette bakterier ud af urinvejene og underlivet. 

7) Du sover bedre
Af samme årsag som ovenstående føler du dig afslappet efter en orgasme, hvorfor du har nemmere ved at rejse til drømmeland - fx allerede i aften. Godnat.

PS. Hvis du som mand mangler en tilsvarende god grund til at lette trykket, har forskere tidligere vist, at mænd mindsker risikoen for at få prostatakræft ved at ejakulere – og komme: Kræftforskere: Så sundt er det at få udløsning

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip