7 måder at vise hvor meget du elsker din partner

Det er de små ting, der tæller – også i et forhold. Parforhold skal plejes, og det er vigtigt, at sørge for, at den anden føler sig værdsat og elsket. Sørger du for det, kommer det med garanti tifold igen i et sundt parforhold.

Her er nogle af de måder, du kan vise din partner, hvor højt, du elsker ham eller hende:

1) Start dagen med et kys. En kærligt godmorgen er et godt fundament for en god dag for jer begge.

2) Smør en madpakke til den anden, hvis I bruger den slags. Alternativ kan du lægge en seddel i tasken med en sød besked eller sende en ”jeg elsker dig”-besked i løbet af dagen. Det tager et minut, men følelsen af sommerfugle i maven hos den anden varer længere end det.

3) Vis ham, at du stoler på ham. Har han lyst til at tage i byen med vennerne, er der fx ingen grund til at blive jaloux. Hvis ikke I har tillid til hinanden, har I ingenting på sigt.

4) Komplimenter hinanden. Selv hvis bukserne sidder lidt strammere, end de plejer på hendes bagdel, eller han har morgenhår, så er en enkelt sætning som ”du ser godt ud, skat” med til at gøre dagen bedre og øge selvtilliden hos den anden.

5) Hvis du har lavet en fejl, så undskyld. Med det samme. Vær ærlig over for hinanden, så er tilgivelsen også lettere.

6) Samarbejd. Hvis hjemmet ligner kaos, og en af jer ikke kan slappe af, før det hele er på plads, så aftal at have en halv times”rave”, hvor den ene tager opvasken, den anden rydder op og støvsuger og I fordeler vasktøjet og får smidt det i en maskine. Belønningen er et glas saft, varm kakao, en glas vin eller hvad som helst andet, I kan nyde sammen på sofaen bagefter.

7) Husk at kærtegne hinanden – og nej, det er ikke det samme som et klap i numsen. Kan han lide, at du kysser ham i nakken eller nusser hans øre, så er dét en mulighed. Det handler ikke om seksualitet, men om følelsen af at blive set og holdt af.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip