7 spørgsmål du skal stille din kæreste FØR I bliver gift

Ethvert forhold er anderledes, og forventningerne afviger fra person til person. Derfor er en vigtig del af ethvert forhold kommunikation, så man får afstemt forventningerne til hinanden.

Ifølge indy100independent.co.uk har folk på Reddit diskuteret hvilke spørgsmål, som man bør stille sin udkårne.

1. Vil du have børn?

Det kan i sidste ende ødelægge et forhold, hvis I ikke er enige om, hvorvidt I vil have små børn løbende skrigende rundt i huset eller ej.

2. Hvordan fordeler vi de huslige pligter?

Få mennesker tænker over at stille dette spørgsmål, men det er et  nødvendigt spørgsmål. Det sidste man ønsker er at finde ud af, at ens partner er allergisk over for husarbejde.

3. Hvor meget gæld har du? 

For mange kan det være svært at tale om økonomi, men det er vigtigt at kende til din partners økonomiske situation. Specielt hvis I ønsker at købe bolig sammen.

Læs også:5 grunde: Derfor skal du dyrke meget mere morgensex

4. Hvem stemte du på ved sidste valg? 

Politiske synspunkter kan give grobund for heftige diskussioner, og derfor er det essentielt for forholdet, at I ikke ligger i hver jeres ende af den politiske skala .

5. Vil du have kæledyr?

Ikke alle er katte- eller hundevenner, så inden du tager den lille nuttede hundehvalp med hjem, skal du vide, om din partner synes, det er en lige så god idé som dig.

6. Kan din familie lide mig?

Der er næsten ikke noget værre end at finde ud af, at svigermor og svigerfar ikke bryder sig om dig. Hvis du finder ud af dette i tide, kan du bedre rette op på det.

7. Hvordan har du det med en ægteskabskontrakt?

Mange mennesker ser dette som en akavet spørgsmål, fordi det forudsætter, at forholdet ikke vil holde.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip