7 ting du bør fjerne fra din facebookprofil med det samme

3.500.000 danskere er på af Facebook, og vi deler alt fra billeder og oplevelser til politiske holdninger og civilstatus. Vi fortæller også gerne alle og enhver, hvor i landet vi bor, hvornår vi har fødselsdag, og hvem vi er i familie med.

Men ikke alt har godt af at blive delt på Facebook. Independent har lavet en liste over ting, som man bør fjerne fra sin profil af hensyn til sin sikkerhed og sit privatliv.

1. Fødselsdag
Oplyser du både dit navn og hele din fødselsdato, er det lettere for folk at få tilgang til din bankkonto og andre personlige oplysninger.

2. Telefonnummer
Folk kan meget enkelt finde dig på Facebook ved at søge på dit telefonnummer. Ikke alle er på Facebook med fuldt navn, men har du opgivet dit telefonnummeret på Facebook er man let at finde.

3. Billeder af dine børn
Billeder kan meget nemt blive spredt på Facebook, og derfor bør man være meget opmærksom på, hvilke typer billeder af sine børn, man lægger op. Desuden bør man også overveje, om de billeder og den information man lægger op om sine børn, er noget de vil være glade for senere hen i livet.

4. Lav være med at tagge hvor du er
Folk glemmer, at når man tjekker ind derhjemme på Facebook, så er der risiko for, at man giver sin adresse væk.

Læs ogsåFlertal i befolkningen bakker om at forbyde cigaretter for alle født efter år 2000

5. Hvornår og hvor du tager på ferie
Mange tyve lukrerer på, at ferieglade danskere opdatere deres profil med, hvornår og hvor de er på ferie. For så er huset jo tomt og lige klar til et indbrud. Derfor er opfordringen, at man helt lader være med det.

6. Ven med chefen
Er du ved at sende din chef en venneanmodning, bør du nok lade helt være. For er du klar til at din chef kan se dine vilde opdateringer og fuldebilleder? Det er ikke alt en chef bør vide.

7. Kreditkort oplysninger
Det SKAL man aldrig gøre.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip