7 ting du kun genkender, hvis din partner er en jule-fanatiker

1. Du kommer hjem fra arbejde den 1. december og bliver mødt af en regulær eksplosion af grønt og rødt stads og falsk sne. Det ser ud som om, at julemandens kane har kastet op i dit hjem. Uanset hvor du fæstner dit blik, får du øje på nisser, gran og glitrende dekorationer. 

2. Din kæreste insisterer på at se en julefilm hver dag. I løbet af december bliver du tvunget til at se Alene Hjemme, Grinchen, Love Actually og Fars fede juleferie op til flere gange. Du betragter undrende din kæreste ud af øjenkrogen og længes efter Game of Thrones, mens Macaulay Culkin siger 'Keep the change, you filthy animal' for femte gang. 

3. Din elskede slår hænderne sammen og siger 'jeg elsker jul!' med et småuhyggeligt smil og distanceret blik mindst en gang om dagen. 

4. Du forsøger at drukne din julelede med gløgg og klejner, som står fremme hele måneden. Det virker ikke. Da I får risengrød til aftensmad for fjerde gang, skal du vitterligt kæmpe mod trangen til at foregive en akut sygdom, som giver dig grund til at gå tidligt i seng.

5. Absolute Christmas kører på repeat, og du konstaterer, at din kærestes inderlighed, når hun skingert skråler med, mens hun ælter vaniljekransedejen og vrikker under rensdyrforklædet, ikke lider under, at den samme lyd af bjælder og Mariah Carey og Wham er blevet gentaget 50-100 gange på få dage.

6. Du tager mod til dig og forsøger forsigtigt at sætte foden i jorden, da din tolerance er tyndslidt omkring 12. december. Men inden du gør din sætning færdig (noget med om I måske kan skrue lidt ned for pynten og bagværket), gør din partner med sit blik det klart, at det, du er ved at formulere, er en deal breaker. Du tier, klemmer endnu en æbleskive ned og lider i stilhed de sidste par uger af december, fordi du trods alt er glad for din kæreste resten af året.

7. Det er 1. januar, og du får endelig lov til at smide juletræet ud i naturen, hvor det hører til. Du klarede det. Julen er overstået. Men nu opdager nu til din gru, at din kærestes humør er vendt på hovedet. Det lader til, at din partner har fået en reel depression over, at julemåneden officielt er ovre. Du håber, at det går over inden 1. december 2016.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip