7 ting (du tror) du er bedre til, når du er fuld

Alkohol er en forunderlig størrelse.

Ikke blot kan det gøre alting sjovere og mere højtrystet – alkohol har også andre forunderlige effekter, som muligvis kun du kan se. Mens andre vil påstå, at du både bliver klodset, højråbende, dummere og mindre attraktiv, så ved du bedre.

Her er syv punkter, som du selv tror, du bliver bedre til, når du er fuld.

1. Synge: - Oooooh I wanna dance with somebody! Har man prøvet at være fuld, så har man uden tvivl også prøvet skråle med på alverdens hits, og sjovt nok så lyder det altid skide godt! For når du er fuld, så er det som om, at din stemme pludselig kan ramme de der toner, du ellers ikke plejer at kunne ramme. Og er du først rigtig fuld, så kan både Adele, Whitney Houston, Freddie Mercury og alle de andre godt pakke sammen.

2. Danse: Du kan være nok så stivbenet, når du er ædru, og du har have mindre rytme end 10 bavianer, der skal klappe i takt, men når først du har fået lidt alkohol i blodet, så er du pludselig stjernen på et dansegulv. Med ét kan du både moonwalke og vride hofterne så alles øjne er rettet mod dig.

3. Lyde klog: - Ej men prøv lige at høre… Fulde folk lyder altid som idioter. De snøvler og snubler over de ord, som oftest er det rene vås. Men ikke dig. Når du bliver besoffen, er det som om, nogen har inviteret Oraklet fra Delfi. Du er både begavet, belæst og berejst ligesom du kan huske statistikker, årstal og alskens fun facts. Folk lytter i beundring, mens du stryger om dig med genialiteter og uanede mængder viden.

4. Se sexet ud: Det er muligt, at du så godt ud, da du tog hjemmefra, men efter seks øl og tre drinks ligner du en million. Din beslutning om at ose af sex i baren var den helt rigtige, for de blikke, som du sender, er  - modsat alle de andre, der har drukket ligeså meget - ikke flakkende og ufokuserede, men derimod intense og dragende.

5. Vinde en diskussion: Når man er i byen møder man altid de der irriterende typer, der tror, de ved det hele (læs punkt nr. 3). Men så er det godt, at du bliver både klogere og mere saglig, jo mere du drikker. Mens de andre bruger jammerlige argumenter som, ’faktum er’ og ’sådan er det bare’ så diskuterer, debattere og argumentere du dem fra sans og samling ved at fortælle alt og alle hvor skabet skal stå.

6. Score: Du kan ligne en supermodel eller et trafikuheld – alle ved dog, at når først man drikker, så bliver man meget, meget bedre til at score. Og specielt dig. Når først du rider på din 40 hestes brandert, så kan ingen stå for dig. Smukkere end nogensinde – og ikke mindst yndefuld – kan du stjæle samtlige blikke, og dine indledningsreplikker i scorefasen sidder sjovt nok altid i skabet.

7. Forstå meningen med livet: Som tidligere nævnt kan store mængder visdom overmande én, når man er godt bedugget, og du er ingen undtagelse. Pludselig giver ting meget mere mening, og du ikke bare tror men ved, hvordan livets store spørgsmål hænger sammen.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

Dagens Gossip