7 tips der kan gøre dig til millionær

Mange går og drømmer om at ramme jackpotten og blive millionærer. Det er ganske få, det rent faktisk lykkes for.

En af dem er den kun 22-årige Tucker Hughes. Han har i løbet af de seneste 12 måneder tjent en million dollars - eller 6,8 millioner kroner.

Efter han blev færdig med sin uddannelse som 20-årig flyttede han til Californien for at etablere en ny afdeling af sin families ejendomsmæglerkæde. Arbejdet var hårdt, og Tucker Hughes nåede hurtigt til konklusionen, at det ville blive sværere at få succes, end han nogensinde havde troet.

Til sidst vendte skuden dog, og det tillægger han syv ændrede holdninger til sig selv og sit liv, som han beskriver i et indlæg på Entrepreneur.com.

1. Alder er bare et tal
Hvis du vender din alder til en fordel - hvilket kan gøres på mange måder - kan det være en meget stærk faktor.

Øjeblikket, hvor du begynder at give dig selv en undskyldning for ikke at være succesfuld, er øjeblikket, hvor du nærmest sikkert vil fejle. Hvis du virkelig tror på, at du kan klare det, gør du det. Der er intet, folk hellere vil se, end en hårdtarbejdende, intelligent og dedikeret ung person.

2. Invester i dig selv
Læs mindst 30 minutter om dagen, lyt til relevante podcast, mens du kører bil og led efter mentorer.

Du skal ikke kun være den bedste inden for dit felt. Du skal også være i stand til at tale om mange emner, uanset om det er relateret til økonomi, politik eller sport. Opsug viden som var det luft og sæt din iver efter at lære over alt.

3. Undgå beslutningstræthed
Du skal bruge din opmærksomhed hver dag. Uanset hvor god du er til at opdyrke din udholdenhed, vil du altid nå et punkt, hvor du er nødt til at sætte farten ned.

Træf derfor beslutninger, som kan gøres om, så hurtigt som muligt.

Planlæg de ting, der gentager sig, så du kan udføre enkle opgaver på automatpilot. Det kan for eksempel være at vide, hvad du skal have på af tøj på arbejde dagen efter eller hvad du skal spise til morgenmad hver dag den næste uge.

4. Opbyg et stærkt sind
Den største forskel på at være middelmådig og succesfuld er evnen til at arbejde produktivt i flere timer ad gangen.

Fokus er nøglen, og uden vil du ikke kunne konkurrere effektivt med dem, der systematisk har opbygget deres evne til at udholde i flere årtier i forretningsverdenen. Opbyg disse evner ved at være opmærksom på, hvad der distraherer dig. Lav en analyse over dine daglige aktiviteter hver aften og led efter muligheder for forbedring.

5. Tænk stort og vær stor
Hvis du ikke allerede har et mål for det næste år eller de næste fem eller ti år skrevet ned og hængt synlige op, så gør det med det samme.

Spørg derefter dig selv, hvad der ville ske, hvis du nåede dit 10-årsmål på blot et år.

6. Vær metodisk
Planlæg dit arbejde, og arbejd efter din plan.

Hvis man for eksempel er i salg som Tucker Hughes kan det være at lægge en plan i flere trin for, hvordan man når kunderne på forskellige medier hver uge i mindst en måned.

7. Tro på dig selv
Hvis ikke du gør, hvem skal så?

Tucker Hughes mener, at næsten alle, der har fejlet, har haft en undskyldning. Succesfulde mennesker har historier om udfordringer, de kom igennem med kreative løsninger.

Øjeblikket, hvor du føler, at der intet er, som du ikke kan lære eller udvikle dig til at løse komplekse problemer, er øjeblikket, der fører til succes.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip