7 veje til at ride ham på en frækkere måde

Nogle sex-stillinger er klassikere, der virker hver gang.

Pige-øverst er en sikker vinder hver gang, men synes man, at der trænger til at ske noget nyt, uden at man skal ud i de vilde akrobatiske stillinger, så er løsningen her.

Man behøver nemlig ikke at droppe sin yndlingsstilling, man kan bare gøre den mere fræk med nogle nye justeringer og gode idéer.

Her er 7 måder, man kan gøre stillingen sex-stillingen pige-øverst endnu frækkere:

1. Klem benene sammen.
Hvis du bringer dine knæ tættere sammen, så vil dine muskler i underlivet blive strammet, og der vil opstå mere friktion imellem dig og mandens penis - til stor fornøjelse for jer begge to.

2. Vær kinky.
Der er noget lidt dominerende ved at være den, der er øverst. Hvis du tør, så kan du gå hele vejen og give ham bind for øjnene eller binde hans håndled.

3. Giv en hånd med.
Et andet råd lyder, at du kan bruge den ene hånd til at tage dig på brystet og den anden hånd til at stimulere sig selv på klitorissen.

4. Kig ham dybt i øjnene.
Noget af det vigtige ved et godt knald er forbindelsen imellem jer. Et af de bedste tricks er at kigge ham dybt i øjnene. Mange vil sikkert blive overraskede over, hvor frækt dette simple trick er.

Læs også: Ekspert: 18 ting, du skal sige for at tænde ham øjeblikkeligt

5. Meget krops-kontakt.
Berøring er også vigtigt. Et trick, der giver meget hud-mod-hud kontakt, er at lægge sig fladt ned oven på ham, så jeres brystkasser rører hinanden, og dine bryster dermed lægger på ham.

6. Lav squats.
Hvis du laver squats henover ham, styrer du tempoet. Denne stilling gør, at han kommer dybt ind i dig, men kun så langt, som du ønsker. Og hvem elsker ikke at slå to fluer med et smæk - motion og sex på samme tid.

7. Varier rytmen.
Husk, at sex ikke er et kapløb om at komme først i mål, så tag dig den tid, du har lyst til. Og varier tempoet, så der sker forskelligt i løbet af samlejet.

Hvis du vil have flere gode råd, kan du finde dem på Womens Health

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip