70-årig stjerne lander rolle i drengerøvsfilm

Den britiske skuespillerinde Helen Mirren er af de fleste kendt for sin rolle som den britiske dronning Elizabeth den 2. i filmen "The Queen". Rollen som den kølige regent af Storbritannien gjorde også, at den 70-årige stjerne i 2006 modtog en Oscar-statuette for den bedste kvindelige hovedrolle.

Nu afslører Helen Mirren dog, at hun i den nærmeste fremtid vil kunne opleves i en helt anden filmgenre. I et interview med magasinet Elle fortæller "Prime Suspect"-stjernen nemlig, at hun skal medvirke i den ottende film i serien "The Fast and the Furious".

Rollen i den actionprægede film passer dog kendissen fint, da hun er en stor fan af biler. Men hun havde et krav til producerne, som hun ikke var parat til at gå på kompromis med.

- Jeg har altid elsket at køre bil. Jeg sagde, at jeg gerne ville medvirke i filmen på den betingelse, at jeg fik lov til at køre bil, siger Helen Mirren til Elle.

Sløret er endnu ikke blevet løftet for, hvilken specifik rolle Helen Mirren skal spille i filmen.

Rollelisten til "Fast 8" består også af andre kendte skuespillere som Charlize Theron, som er kendt fra filmen "Monster", og Vin Diesel, der i flere af "The Fast and the Furious"-seriens film har haft en bærende rolle.

"Fast 8" får biografpremiere til april 2017.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip