70-årig udlejer forsøgte at køre mand ned med gaffeltruck - måtte springe for livet

Det gik vildt og voldsomt for sig, da en 45-årig mand fra Horsens i går skulle tømme det lejemål, han havde lejet af en 70-årig mand.

I den jyske lagerhal kom de to mænd op at toppes, og i det næste øjeblik stod den 45-årige mand og kastede sten efter den ældre udlejer, der undgik at blive ramt af det tunge kasteskyts.

Den stenkastende lejer satte sig ind i sin bil, men nu var den 70-årige mand så gal i skralden, at han satte sig op på sin gaffeltruck og kørte ind i den 45-åriges bil. Det skriver Horsens Folkeblad.

Lejeren steg ud af sin bil, men samtidig drejede den vrede udlejer sin gaffeltruck rundt i lagerhallen.

Læs også: 5-årig pløjet ned af knallertkører: Så du noget?

Med det tunge arbejdskøretøj forsøgte han angiveligt at påkøre den 45-årige mand, der ifølge politikomissær Kent Midtgaard Hansen måtte springe til side for ikke at blive ramt.

Den 45-årige mand fiskede sin mobil frem og ringede til politiet for at anmelde episoden.

Den 70-årige udlejer ville ikke lade anmeldelsen stå alene, og derfor anmeldte han lejeren for vold og forklarede politiet, at han var blevet slået på armen med en jernstang. 

Politiet er nu ved at undersøge selve anmeldelsen om vold, men den ældre udlejer nu er sigtet for hærværk og for at udsætte andres liv og førlighed for fare.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

Dagens Gossip