70-årige Nina blev bruger nummer fire million hos e-Boks

Nina Dahl Pedersen er fra Greve og 70 år blev e-Boks-bruger nummer fire million. Det fik hun besked om i går.

Efter anbefaling og lidt hjælp fra sin datter havde hun netop oprettet sin e-Boks, og denne tilmelding fik antallet af danske brugere til at nå det runde tal.

- Min datter fortalte om e-Boks og muligheden for at samle meget af posten der, så jeg tilmeldte mig for at få et bedre overblik. Jeg er computertosset og spiller altid meget på computeren. Jeg er også på Facebook, Og jeg synes faktisk, at det var nemt at komme i gang, fortalte Nina Dahl Pedersen, da e-Boks besøgte hende for at markere begivenheden med overrækkelse af blomster og gave.

Nina Dahl Pedersen har valgt, at hun fremover skal modtage post fra blandt andet forsikringsselskab, bank, pension og benzinselskaber via e-Boks. Dertil kommer digital post fra kommunen og andre offentlige afsendere.

Den digitale postboks er nu nået ud til 85% af den voksne danske befolkning, og den er dermed mere udbredt end Facebook, som bruges af lidt over tre millioner danskere.

Og 70-årige Nina Dahl Pedersen har en anbefaling til andre ligesindede:

Mit råd til andre er, at de bare skal gå til det med åbent sind og sætte sig ind i det. Kommunen har jo også tilbud, så man kan lære det. Vi skal jo alle sammen den vej, lyder det fra Nina Dahl Pedersen.

Dagens Gossip