71-årige Vera blev dræbt på Malta: Her er politiets nye spor

Politiet på Malta arbejder fortsat på højtryk for at opklare drabet på den 71-årig danske turist, Vera Holm, der blev fundet død på øen Gozo den 26 juli. 

Og selvom der endnu ikke er hverken motiv eller mistænkte i sagen, så har politiet nu fundet overvågningsbilleder, der viser Vera Holm forlade et supermarked, skriver det lokale medie newsbook.com.mt. 

Billederne af Vera Holm er kommet frem, efter politiet har gennemgået op mod 30 kameraer i området, og her viser det ene, at hun forlader et supermarked på gaden Triq il-Qbajjar, der ligger i byen Marsalforn, hvorefter hun forsvinder fra billedet. 

Liget af den 71-årige kvinde blev fundet lidt uden for hovedbyen Victoria, og derfor mener politiet, at hun enten er blevet dræbt i Marsalforn eller er blevet tvunget til det område, hun blev fundet dræbt i mod sin vilje, skriver newsbook.com.mt. 

Det forsøger politiet nu at få klarlagt ved at gå fra dør til dør i området i en storsilet aktion. 

71-årige Vera Holm var på ferie med sin familie, da hun forsvandt. Tre dage efter blev hendes lig fundet, der bar mærker efter slag, ligesom hun havde et brækket ribben. 

Det er politiets teori, at hun modsatte sig et røveri, fordi hendes taske manglede samt hendes telfon og 300 euro i kontanter. 

 

Dagens Gossip