72-årig frastjålet sit invalidekøretøj

Nu kan ældre i det delvist beskyttede center, Lindely, i Vamdrup, åbenbart heller ikke mere føle sig helt sikre på, at slippe for indbrud. Der har netop været indbrud i en af centrets lejligheder, hvor tyve forsvandt med et elektrisk invalidekøretøj og en fladskærm.

Tyvene er kommet ind i lejligheden gennemt et åbentstående vindue, hos en 72-årig mandlig beboer. De har formentligt haft en varebil med sig, da især det stjålne invalidekøretøj fylder en hel del.

Landbetjent Ken Nissen, Vamdrup, mener, der kan være tale om udenlandske tyve:

- Da netop Vamdrup gennem den seneste tid, har været plaget af indbrud, hvor hele hjem er tømt for alt, peger fremgangsmåden på udenlandske tyve, siger Ken Nissen til Vamdrup Netavis.

Han opfordrer os derfor til at holde øje med især udenlandske bilers færden rundt om i byen:

- Snup for eksempel et billede med mobiltelefonen , hvis der foregår noget mistænkeligt i byen. At have et billede, er nemlig for politiet et godt spor i opklaringen, lyder det altså fra landbetjenten i Vamdrup - efter den seneste bølge af indbrud - og senest på Lindely.

Indbruddet hos den 72-årige mand på Lindely er sket i tidsrummet fra fredag i sidste uge klokken 00.00 til onsdag i indeværende uge klokken 15.00, oplyser politiet.

Dagens Gossip