74-årig mand udsat for voldsomt hjemmerøveri: Fik hevet dynen af og blev sprøjtet med peberspray

En 74-årig mand var tidligt i morges udsat for et voldsomt røveri på sin bopæl i den nordjyske landsby Nyrum ved Nørager.

Den ældre mand vågnede i sin seng klokken fem i morges, da dynen blev hevet af ham.

Den 74-årige mand,der er gangbesværet, greb fat i sin krykke og slog ud efter gerningsmanden, der svarede igen ved at sprøjte sit offer i ansigtet med en peberspray.

- Den ældre mand nåede dog at se, at gerningsmanden kiggede i hans tøj. Og herfra stjal gerningsmanden en pung med et større kontant pengebeløb, siger politikommissær Preben Møller fra Nordjyllands Politi, og han tilføjer, at gerningsmanden derefter forsvandt fra stedet i ukendt retning.

Gerningsmanden havde forinden skaffet sig adgang til boligen ved at opbryde et vindue.

Læs også: Familie forsvundet - søn er tidligere soldat og PTSD-ramt

Nordjyllands Politi oplyser i en pressemeddelse, at signalementet af røveren er sparsomt, men at vedkommende beskrives som 180-185 cm høj, i mørkt tøj og bar maske med huller til øjnene.

Der blev ikke sagt noget under røveriet, og vi har ingen oplysninger om, hvilket transportmiddel gerningsmanden anvendte, tilføjer politikommissær Preben Møller.

Politiet ønsker derfor at høre fra vidner, der eventuelt har været i området omkring Nysum Byvej mellem klokken cirka 05.00 og 05.30, og som kunne have set noget, der har betydning for sagens opklaring.

Den 74-årige mand er naturligvis rystet efter episoden, men han har det – omstændighederne taget i betragtning – godt.

Man kan kontakte politiet på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip