76-årig kvinde afklædt og spulet foran hospital i Odense

En nu 80-årig kvinde er blevet tilkendt en erstatning på 10.000 kroner for en særdeles krænkende oplevelse i 2009 foran Odense Universitetshospital (OUH), skriver Jyllands-Posten.

Den dengang 76-årige Lilly Knudsen tankede benzin, da slangen eksploderede og oversprøjtede hende med benzin. En ambulance blev tilkaldt og Falck-redderne kontaktede hospitalet, hvor de fik at vide at de ikke måtte køre nogen steder med kvinden, inden hun var blevet rengjort på stedet. De valgte Falck-redderne dog at overhøre. Men da ambulancen nåede frem til OUH, ville personalet ikke have hende indenfor. Kvinden blev derfor afklædt og spulet udenfor hospitalet ved et telt - uden afskærming for offentligheden.

Den koordinerende sygeplejerske foretog et fejlskøn, da hun besluttede sig for behandling af Lilly Knudsen, vurderer retten i Odense. Men behandlingen var dog i overensstemmelse med beredskabsplanen for benzinforurening. Men da kvinden skulle afklæde sig på en parkeringsplads uden for telte, der var åbent for at andre kunne kigge med, så har hun været udsat for en retsstridig krænkelse og det er altså blevet takseret til 10.000 kroner.

Lilly Knudsens advokat Erik Bo Rasmussen siger til Jyllands-Posten, at hans klient nu er 80 år og ramt af sygdom. Derfor vil sagen formentlig ikke blive anket.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip