77-årig kvinde greb fat i tasketyv's bilrat og blev slæbt flere meter

Skrevet af Elo Christoffersen

13/06/2013
En 77-årig kvinde, der i går ved 14-tiden blev udsat for et tasketyveri ved busstoppestedet på Kvægtorvet i Næstved, tog sagen i egen hånd. En mand stjal kvindens taske og løb hen til sin bil og satte sig ind. Kvinden gik efter tyven og spurgte pænt, om hun ikke måtte få sin taske tilbage. Det ville manden ikke og begyndte at køre fra stedet. Kvinden greb fat fat i rattet gennem en åben siderude. Manden fortsatte med at køre og hun blev slæbt et stykke hen ad parkeringspladsen. Til sidst mistede hun grebet og landede på jorden. Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med Kort efter fik politiet anmeldelse om et færdselsuheld. Det viste sig at være tasketyven. Han var kørt galt og havde ramt et træ Næstved Landevej ved Skælskør. Han blev kørt til Slagelse Sygehus til behandling for sine skader. Manden kom ikke alvorligt til skade ved uheldet, men blev indlagt til observation i nat. Den 38-årige mand blev anholdt og forventes fremstillet i grundlovsforhør i løbet af dagen.

Mest læste i dag

En 77-årig kvinde, der i går ved 14-tiden blev udsat for et tasketyveri ved busstoppestedet på Kvægtorvet i Næstved, tog sagen i egen hånd.

En mand stjal kvindens taske og løb hen til sin bil og satte sig ind. Kvinden gik efter tyven og spurgte pænt, om hun ikke måtte få sin taske tilbage. Det ville manden ikke og begyndte at køre fra stedet.

Kvinden greb fat fat i rattet gennem en åben siderude. Manden fortsatte med at køre og hun blev slæbt et stykke hen ad parkeringspladsen. Til sidst mistede hun grebet og landede på jorden.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Kort efter fik politiet anmeldelse om et færdselsuheld. Det viste sig at være tasketyven. Han var kørt galt og havde ramt et træ Næstved Landevej ved Skælskør. Han blev kørt til Slagelse Sygehus til behandling for sine skader. Manden kom ikke alvorligt til skade ved uheldet, men blev indlagt til observation i nat.

Den 38-årige mand blev anholdt og forventes fremstillet i grundlovsforhør i løbet af dagen.