79-årig kvinde ville hjælpe et par - og blev udsat for frækt tricktyveri

Der kan ikke advares nok mod disse tricktyve, der huserer mange steder i Danmark.

Alligevel sker tricktyverierne dagligt, og i denne sag gik det ud over en 79-årig kvinde i Brøndby, oplyser Københavns Vestegns Politi i dag.

Tricktyveriet fandt sted lørdag den 1. februar klokken 13.30, hvor den 79-årige kvinde udsat for tyveri ved Tybjergparken.

Hun havde kort forinden hævet penge i en hæveautomat og derefter taget bus 166 fra Vallensbæk station.

Tricktyvene var også med bussen og stod af samme sted som den 79-årige. Her spurgte de om vej til en tandlæge og hun hjalp så godt hun kunne, fortæller politiet.

Hendes pung manglede desværre da hun gik derfra.

Tyvene beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 180-185 cm høj og stor af bygning. Han var hvid i huden, havde kort sort hår, var ubarberet og havde fyldige læber. Han var iført en hvid skjorte, blå dunjakke og jeans.

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 25-30 år og spinkel af bygning. Hun var hvid i huden, havde langt sort hår og medbragte et lyst indkøbsnet med sort hank. Hun var iført en grøn dunjakke, jeans og støvler. Hun talte gebrokkent engelsk.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Tak for hjælpen - og del gerne denne efterlysning!

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip