79-årige Grethe Jensine Ditlefsen er stadig forsvundet

Det er den 79-årige Grethe Jensine Ditlefsen, som forlod plejehjemmet lørdag aften ved 22.30-tiden, og mandag formiddag er hun stadig ikke fundet.

Østjyllands Politi har sammen med frivillige i Hjortshøj og Hjemmeværnet søgt byen, herunder haverne, gennem, ligesom de omkringliggende områder det meste af søndagen blev afsøgt med helikopter og politihunde. Men altså uden resultat.

Grete Jensine Ditlefsen beskrives som værende alderssvarende med sne 79 år, cirka 170 til 175 cm høj, almindelig af bygning, mørkt gråt hår, bærer briller. Da hun forsvandt, var hun iført en striktrøje i rødt, gult og sort mønster, sorte/grå knickers og røde sandaler.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Politi kan ikke udelukke, at Grethe Jensine Ditlefsen har taget toget eller bussen i ukendt retning, idet hun søndag klokken 08.10 med sikkerhed blev se tæt på stationen i Hjortshøj.

Borgerne i nærområdet opfordres af politiet til at kigge haver og udhuse efter, ligesom man anmoder folk om at give myndighederne besked, hvis man har set Grethe Jensine Ditlefsen.

Oplysninger i sagen kan rettes til Østjyllands Politi på telefon 87311448 eller 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip