8-årig dreng finder pengeseddel på jorden: Forvandler den til en uvurderlig gave

Smilet var stort i ansigtet på otte-årige Myles Eckert, da han sammen med sin familie trådte ind på en restaurant i den amerikanske delstat Ohio.

Kort forinden havde drengen fundet en pengeseddel på parkeringspladsen foran familierestauranten Cracker Barrel, og nu spekulerede den lille fyr over, hvad han mon skulle bruge de omkring 140 kroner på.

- Jeg ville gerne købe et nyt computerspil, siger Myles Eckert og forklarer til tv-stationen CBS, at han kom på helt andre tanker, da en uniformklædt mand trådte ind ad døren til spisestedet.

- Han var en soldat, og derfor mindede han mig om min far, siger Myles Eckert.

Læs også: Sådan får du dit barn til at sove på under et minut

Drengen tog pengesedlen og foldende den ind i en håndskreven seddel med følgende besked:

'Kære soldat. Min far var en soldat, men nu er han i himlen. Jeg fandt disse 20 dollars på parkeringspladsen, da vi kom her. Min familie og jeg vil gerne give pengene videre. Heldet er med dig i dag! Tak for din tro tjeneste.'

Myles Eckerts far blev slået ihjel under den amerikanske invasion af Irak – han døde fem uger efter sønnens fødsel, og på den måde er drengen kun vokset op med fotografier og andre folks beretninger om den tidligere sergent i hæren.

- Jeg forestiller mig ham som en virkelig rar og sjov person, siger Myles Eckert.

Han gav den lille besked og pengene til soldaten, og bagefter insisterede drengen på at besøge sin fars grav alene.

Og mens Myles Eckert forklarede den sneklædte grav om pengesedlen på parkeringspladsen, så knipsede moren dette fotografi fra føresædet i familiens bil:

Frank Daily er navnet på den soldat, der fik stukket den håndskrevne besked og det nærmest symbolske pengebeløb i hånden på restauranten. De kolde kontant har han givet videre, men hver eneste dag varmer han sit hjerte ved at kigge på den inspirerende seddel. 

- Den viser mig vej i livet, siger Frank Daily.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip