8-årig dreng hyldet som helt: Reddede seks fra brand - mistede selv livet

Seks personer kan takke otte-årige Tyler Doohan for, at de overlevede en voldsom brand i en husvogn i en trailerpark i byen Rochester i New York tidligt i går morges. Selv mistede Tyler, hans morfar og onkel livet. Det skriver democratandchronicle.com.

Husvognen tilhørte Tylers morfar, Louis Beach, og den lille dreng overnattede der i forbindelse med en fridag fra skolen. 

Branden startede formentlig i nogle el-installationer, og Tyler var den første, der vågnede. Han forsøgte at vække de øvrige otte sovende, og det lykkedes ham at redde seks mennesker ud af huset. Selv mistede han livet, da han forsøgte at redde sin onkel Steve Smith, der som benamputeret brugte kørestol.

Læs også: Dagens helte: Søskende på tre og syv redder morfars liv

Tyler bliver beskrevet som en sød, til tider fræk dreng. Hans skoleinspektør, Richard Stutzman, er ikke overrasket over den lille drengs heltemodige indsats.

 - Det var den type ung mand, han var, og i mit hjerte og i East Rochester skoles hjerte er han en sand helt, siger han.

De overlevende skulle være Tylers mormor, moster, kusine og dennes kæreste og deres tre børn. Kusinens familie boede i traileren midlertidigt, mens de ledte efter et sted og bo. De overlevende slap fra branden med mindre skader.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Naboer har givet udtryk for, at det var for farligt at bo så mange i den nedslidte husvogn. Men de beskriver samtidig afdøde morfar Louis Beach som en mand, der altid hjalp dem i nød, og således også hans familiemedlemmer, der manglede et sted at bo.

Dagens Gossip