8-årige Nicolas skrev et brev til sin mobber – nu kender hele hans skole til brevet

Nogle gange er børn mere modne og modige end vi voksne.

Et eksempel  på dette er otte-årige Nicolas Neesley fra Quincy i USA. Han blev holdt op af nogle drenge på vej hjem fra skole. De spyttede på ham, råbte af ham og kaldte ham grimme navne. Det skriver The Daily Reporter.

Drengene var ældre end Nicolas, men da de var færdige med deres fornærmelser sagde Nicolas’ ven, at de burde løbe efter drengene og slå dem. Nicolas stoppede op og spurgte sin ven, om det virkelig var dét værd: At synke ned på de store drenges niveau – de havde jo garanteret ingen venner.

Læs også: Her er filmen, der skal sætte en stopper for mobning

Da Nicolas senere talte med sin mor om hændelsen, spurgte han hende, om han skulle spørge sine mobbere, om de ville være venner. Moderen tøvede lidt af frygt for konsekvenserne. De måtte lige tænke over det en uges tid, mente hun.

Det gjorde Nicolas, men i stedet for at lade det flyve, satte han sig ned og skrev et brev til alle skolens mobbere.  Moderen, Shamayne, spurgte, hvorfor han skrev det – og senere afleverede det til sin lærer, der endte med at give det videre til skolens rektor.

- Jeg ville gerne røre mobberens hjerte, var svaret fra Nicolas.

Foto: Positive Youth, Facebook

I stedet for at ignorere brevet, talte læreren om det i klassen, og rektoren læste det højt over skolens samtaleanlæg. Shamayne tror ikke, at mobberne, der drillede Nicolas, forstod, at brevet var direkte henvendt til dem, men det gør ikke så meget, hvis bare budskabet siver ind, mener hun.

Brevet fra Nicolas lød:

Kære skole
Du behøver ikke at mobbe. Hvis du ikke har nogle venner, så få nogle, det er meget simpelt. Men du har allerede en ven; os. Vi vil være 1)Respektfulde 2) Ansvarsfulde 3) Omsorgsfulde over for dig. Kærlig hilsen Nicolas Neesley. PS. Stop mobning nu.

Foto: Positive Youth, Facebook
 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip