8. b fra Alminde-Viuf Fællesskole vandt kulturcykeltur

8. b fra Alminde-Viuf Fællesskole vandt mandag konkurrencen, da ni 8. klasser cyklede rundt mellem Trapholt, Geografisk Have og Kolding Stadsarkiv.

Vejret var dog ikke helt med de mange elever, der sluttede dagen af med en tur i Slotssøbadet.

Formålet med dagen var blandt andet at give eleverne en introduktion til Kolding Kommunes kulturinstitutioner, at styrke sammenholdet i klasserne, samt at få rørt sig på en sjov måde.

På Trapholt skulle eleverne bruge sanserne til at beskrive forskellige skulpturer i parken, hvorefter de selv fik til opgave at skabe en skulptur ud fra et af temaerne "lykke" eller "ulykke".

I Geografisk Have blev elevernes hukommelse udfordret, idet eleverne fik en kort mulighed for at se en stor mængde redskaber fra haven, som så efterfølgende blev dækket til. Opgaven var derefter at huske så mange som muligt. Desuden fik elevernes afprøvet deres planteviden i en quiz i plantekendskab.

På Kolding Stadsarkiv var historien i centrum. Her skulle de blandt andet finde fem fejl og bestemme, hvad en række gamle genstande har været brugt til.

8. b fra Alminde-Viuf Fællesskole, der som nævnt vandt konkurrencen, skal ud og se håndbold. De vandt fribilletterne til en af KIF Kolding Københavns hjemmekampe i løbet af efteråret.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip