8 fascinerende ting jeg lærte af at bo ved siden af en prostitueret

Engelske Duncan Lindsay var måneder om at opdage, at hans kvindelige nabo ernærede sig som prostitueret.

Den linde strømme af forskellige mænd, der kom og kort efter gik igen, og ikke var meget for at kigge forbipasserende i øjnene, fik ikke Duncan til at fatte mistanke om, hvad der foregik i lejligheden ved siden af.

Det var først, da Duncan begyndte at lære sin nabo at kende, og snakken mellem de to kørte, at sandheden gik op for ham, beretter Duncan Lindsay i en artikel for Metro.

Læs også: Sådan får du bumser til at forsvinde på en nat

Siden da lærte Duncan en del fascinerende ting om sin nabo, som ikke levede op til hans fordomme og forventninger om prostituerede. 

1. Det er bare et job for hende. Da jeg spurgte hende, om hvad hun lavede til daglig, svarede hun: "Jeg tjener faktisk penge på sex. Som escortpige eller prostitueret”. Måden hun sagde det på, fik mig til at indse, at det bare er et job for hende - ligesom vi andre har et job.

2. Hun betaler skat. Ligesom alle andre selvstændige laver hun regnskab og betaler skat.

Læs også: Prostitueret måtte "opereres" for at komme fri af sin døde kunde, der sad fast i hende

3. Hendes klienter tager skoene af udenfor hendes dør. Selvom der foregår beskidte ting i sengen, vil hun ikke have skidt på sine gulvtæpper, derfor skal mændene stille skoene.

4. Hun er ærlig overfor sin kæreste. Det skræmmer de fleste mænd væk, at hun er prostitueret, men det er lykkes hende at finde en kæreste, og hun har fortalt ham om sit job. Kæresten er ganske vist ikke videre glad for hendes erhverv.

5. Kunderne er ikke kun ude efter sex. Nogle af mændene vil bare kramme eller kæle eller hænge ud med hende uden at det involverer sex.

Læs også: Ny forskning: Så ofte skal du gå i bad

6. Hun tager ekstra for kys. For hende er kys noget intimt, og derfor koster denne ydelse ekstra.

7. Hun tog ikke betaling for en kunde, der havde sædafgang på rekordtid. Kunden kom i sine bukser ved synet af hendes bare bryster. Skammen lyste ud af kunden, der gerne ville betale, men hun afslog. Siden hen kom den hurtige kunde igen.

8. Hun lever et anstændigt liv. Hun har råd til at bo i en pæn lejlighed, have normale hobbyer (biografture, gå på cafe med venner og spille teater) og tage på ferie årligt.  

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip