8 grunde til nørder er de bedste kærester, man kan få

Nørder har i gennemtiderne været lidt af et udskældt folkefærd, og i de små klasser er der endda dem, der bliver mobbet, fordi de ved lidt meget om Star Wars eller kan alle de latinske navne for de danske planter.

Vi vil derfor gerne tage os tiden til at liste ti punkter til, at nørder faktisk er nogle af de bedste kærester.

Hvem gider have en eller anden tom skal, som ikke går op i noget interessant.

Vi vil have en nørd, og det er der her 10 gode grunde til.

1. Passionerede mennesker er bare sjovere.
Hvem gider at have lange dybdegående samtaler med en, som kun kan snakke om overfladiske ting. En ægte nørd vil have interesser, som opsluger ham eller hende, og som vedkommende kan underholde om i timevis. Vi siger ja tak til at blive klogere og lade os inspirere af et andet menneskes passion.

2. De kan underholde sig selv.
Her behøver man ikke at finde på ting at lave sammen. En nørd er glad for at få lidt tid til at pleje sine hobbyer.

3. De får ofte gode jobs.
Nej, vi snakker ikke om, at din kæreste kommer til at tjene mange penge en dag. Ofte ved de dejlige nørder bare, hvad de vil med deres liv, og ender der, hvor de har lyst til at være.

4. Lader dig spille alt det Playstation, du vil.
Hvis du har fundet en, som selv går op i computerspil eller nørdede film, så kan I sætte jer side om side og pløkke nazister, eller drage i stjernekrig.

Læs også: 10 yderst bizarre ting, som mænd fantaserer om

5. Inspiration til ting at kaste sig over.
Hvis du har fundet dig en af de søde filmnørder, musiknørder eller eksempelvis bognørder, så kan de give dig gode tips om, hvad der er godt at se, høre eller læse. Inspirationen er lige ved hånden.

6. Din nørde-kæreste er altid blegere en dig.
Okay, vi indrømmer, at det er et meget overfladisk punkt, men det gør det ikke mindre sandt. Tiden brugt foran en skærm eller bog fornægter sig ikke. Du vil altid være et skridt længere fremme med din sommerkulør.

7. Nørder er dedikerede typer.
Nørderne er de trofaste typer. Lige som når de har kastet deres kærlighed over et bestemt emne, så er deres tiltrækning til dig evig.

8. Siger ikke for mange irriterende ting, når man har dem med ude.
Man bliver altid overrasket over, hvor mange nørder der findes rundt omkring. Hvis ens kæreste er en af den slags typer, som ved en hel bunke om et bestemt emne, så er det nemmere at efterlade dem sammen med ens onkel Johnny, der tilfældigvis også knuselsker Star Trek eller lignende.

Nørder vinder på den lange bane, så hvis man skal ud og have sig en ny kæreste, kan vi kun anbefale, at man finder sig en nørd. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip