8 små ballerinaer stiller sig på en række - hold øje med danseren i sort

Med yndefulde bevægelser og elegante spring kan de dygtigste balletdansere tage vejret fra selv dem, der hævder ikke at have nogen som helst interesse for strutskørt og tåspring.

De professionelle dansere er begyndt deres træning i en meget ung alder, da det kræver tusinder og atter tusinder af timer, hvis man vil mestre alle aspekterne i den svære danseform.

I en ny video på Facebook kan man se, at ikke alle af de unge og håbefulde ballerinaer skal regne med at gøre dansen til en levevej. 

Læs også: Far sætter et kamera op nær sin 4-årige datter - nu går videoen viralt

På optagelserne kan man se, hvordan otte små ballerinaer stiller sig på en række foran deres stolte mødre og fædre, der skal se, hvor meget ungerne har lært af danseundervisningen.

Allerede få sekunder inde i videoen står det klart, at én af de unge dansere skiller sig ud fra mængden.

Selvom drengen har fået sin sag for i fremførelsen af de indstuderede kropsbevægelser, så lader den lille charmør i gamacher sig ikke slå ud.

Han kæmper derimod en brag kamp for at holde balancen og blive på benene, mens de øvrige dansere har mere succes med at udføre bevægelserne i takt.

Tæt på to millioner mennesker har set den søde video, og du skal naturligvis heller ikke snydes for den: 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Ballet problems.

Opslået af Baila Mi Rey-Just Dance på 26. december 2015

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip