8 tegn på, at du har fundet en mand, som du skal holde fast i

En talemåde siger, at man skal kysse mange frøer, før man finder sin prins.

Men hvordan ved du, om din partner er prinsen, ikke bare endnu en frø.

Her er otte tegn på, at du er på det rette spor.

1. Når han ser på dig, så ser han dig virkelig.
Hvis en mand ser dig lige i øjnene og du føler, at han ikke bare ser på dig, men ser lige ind i din sjæl - så hold godt fast i ham. Hvis en mand ser på dig på den måde, er du en heldig kvinde.

2. Han er ambitiøs, men nede på jorden.
En mand, som vil frem i livet, kan være vældig attraktiv. Men hvis han er jordnær, er det også en god kvalitet. Har du fundet en mand, som rummer begge egenskaber, så er han sandsynligvis værd at holde fast i.

3. Han kan lave mad.
Der er bare et eller andet tiltrækkende ved en mand, som ved, hvordan man laver lækker mad. Så slipper du også for at gøre det hele tiden.

4. Han er fysisk aktiv.
En mand i god fysisk form er tiltrækkende. Han har et trænet ydre, energi og overskud.

5. Han siger, at han elsker dig - og du kan mærke, at det er sandt.
Det er altid dejligt at høre, at din partner elsker dig. Men hvis han ikke viser det, er der mindre ved det. Hvis du ikke er i tvivl om, at han mener, hvad han siger, så hold fast i ham.

6. Han er der altid til at hjælpe dig, når du har brug for det.
Vigtigheden af din partners handlinger kan ikke udtrykkes nok. Du kan som regel se, hvad han føler for dig, ved at se på hans gerninger. En mand, som er der for dig, tager sig af dig og gør sit bedste, for at gøre dig glad - han holder af dig.

7. Der er gang i ham, men han er tålmodig og rolig.
Han får dig op af sofaen og ud at opleve spændende ting - men han tager også gerne en dag, hvor I bare hygger med dyner, Netflix og morgenmad på sengen.

8. Han kan altid få dig til at grine og smile.
Hvis du er i et forhold med en mand, som ikke får dig til at grine og smile, bør du virkelig overveje, om han er den rigtige mand for dig. Jo mere, han får dig til at grine, jo bedre er han for dig.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip