8 ting du glemmer at takke din ekskæreste for

Skrevet af Redaktionen

23/02/2016

Dagens topnyheder

Det er altid svært, når et forhold går i stykker. Ofte vil mindst en af partnere have noget i klemme, og der kan nemt opstå bitterhed og andre svære følelser mellem dig og din ekskæreste. Men det er værd at huske på, at du også forlader dit kuldsejlede forhold med en række positive ting i din rygsæk.

1. Han klædte dig på til dit næste forhold.
Det er måske svært at få øje på, hvis I lige er gået fra hinanden. Men du har lært en hel række ting af din ekskæreste, som du kan tage med dig, når du møder en ny mand og potentiel partner.

2. Han har lært dig, hvad du vil have.
Din ekskæreste havde helt sikkert en række positive træk, som du faldt for og fik dig til at elske ham. Træk, som du nu ved, du værdsætter hos en partner.

3. Og hvad du absolut ikke vil have.
Sommetider er det, du vil have, slet ikke det, du har brug for. Men det kan være svært at vide, før du har prøvet det. Dine ekskærester lærer dig, hvad det egentlig er, du leder efter.

Læs mere: 5 tips til at komme videre, hvis du stadig elsker din ekskæreste

4. Han har fået dig til at vokse som menneske.
Op- og nedture i dit parforhold hjælper dig tl at lære dig selv bedre at kende og ikke mindst, hvordan du håndterer andre mennesker.

5. Han gik, så du kunne finde en, som passer bedre til dig.
Uanset hvad, så er der en grund til, at I to ikke er sammen længere. Det betyder, at I ikke var det perfekte par. Der findes en derude, som er bedre for dig, og nu får du chancen for at finde ham.

6. Han lærte dig et trick eller to i soveværelset.
Som du kan imponere din nye mand med - han behøver jo ikke at vide, hvem der har lært dig det.

Læs mere: Marie troede, hun var færdig med sin ekskæreste - men så hørte hun lyde fra loftet

7. Han har lært dig, at du ikke skal nøjes.
Måske var det ham, der valgte at forlade dig. Måske har du stadig svært ved at se noget negativt ved ham. Men hvis han forlod dig, selvom du elskede ham, så fortjener du bedre.

8. Og at du er værd at elske.
Du var elsket, og du vil blive elsket igen. Du skal bare finde den mand, der er den rette for dig.

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: