8 ting kvinder aldrig bør have i deres hjem

Skrevet af Sol Stoffregen

25/03/2016

Mest læste i dag

Hvis det er dig, der står for indretningen derhjemme, har du helt sikkert din egen ide, om hvad der er god stil og dårlig stil. Men dine “gode” smag kan nemt være kraftigt påvirket af din yndlingsfarve, traditioner og dovenskab.

Pink vægge i hele hjemmet og flæser på alle møbler er med garanti ikke et hit ifølge Elledecors designer Nicole Fuller, der mener, at for meget af en god ting ender med at blive dårligt.

Der er især otte ting, alle kvinder burde holde sig for gode til at have i deres hjem, hvis det står til Nicole Fuller og hendes kollegaer. 

Læs også: 4 ting alle kvinder med g-streng på bør vide

1. Blomster af silke. Uanset hvordan du bruger silkeblomster, en enkel eller en hel buket, så er det et stort no go. Det signalerer, at du har givet op og der er ikke håb for mig og blomster.

2. Bamser. Du skal holde igen med bamser, medmindre du har børn. Især bamser på din seng er forbudt, også selvom det er din yndlingsbamse fra barndommen. Den skal måske hellere ned i en skuffe eller ind i skabet.

3. Inspirerende citater. Disse citater, der er nemme at klistre på væggen, findes i masser af hjem, gerne over sofaen eller over sengen. Men det er hjælp til selvhjælp på et øjeblik og virker som et råb om hjælp.

4. Kosmetik og personlige produkter over det hele. Vi har alle sammen brud for disse ting, men de behøver ikke stå fremme og sladre om dine skønshedstricks. Vær lidt diskret og stil dem et sted, hvor de er lidt skjulte.

Læs også4 problemer sexologen konstant hører fra frustrerede par

5. Familiebilleder ved sengen. Helt enkelt: Det er knap så sexet at have forældre og bedsteforældre til at kigge med ved sengekanten.

6. Utallige billeder af dit kæledyr. Ja, dine kæledyr er søde og skønne, men en hel væg eller en hel reol med billeder af dem, er måske lidt i overkanten.

7. For mange møbler, der ikke passer sammen. Hvis du har mange møbler i forskellige stilarter, kommer det til at virke forvirrende for beskueren. Hvorimod det virker interessant, hvis man har få møbler, der skiller sig ud.

8. Billigt sengetøj. Det kan godt betale sig at have kvalitetssengetøj, for det vil få dig til at føle dig som en dronning. En raffineret kvinde bør have lækkert sengetøj. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: