8 ulækre ting, som kærestepar gør, når de har været sammen lidt for længe

I starten af alle nye forhold tænker begge partner enormt meget over deres fremtoning.

Man har for Guds skyld ikke lyst til at gøre eller sige noget, der kan støde den anden, og derfor er den første tid af et forhold også altid en dans på roser helt uden prutter, uønskede hår eller ucharmerende samtaler. Det skriver Woman.

Det forholder sig dog noget anderledes, når først man har været sammen med sin partner i et godt stykke tid. Så slækkes der gevaldigt på romantikken, mens de mere ucharmerende sider kommer på bordet.

Hvis dig og din kæreste efterhånden har været sammen i en længere årrække, så kan du sikkert sagtens nikke genkendende til disse otte punkter:

1. Der pruttes: Det første lange stykke tid i et nyt forhold er det helt utænkeligt at slippe en lille vind. Derfor går vi rundt helt gasblå i hovederne for at holde selv den mindste fis inde, så vi ikke skræmmer vores nye erobring væk. Anderledes forholder det sig dog i dag. Nu prutter I løs, som var det en konkurrence, og ingen tager længere skade, når den anden slipper en ordentlig brandskid.

2. Hov du har en bums! Førhen var bumser noget man havde for sig selv, ligesom det var noget du i smug forsøgte at komme til livs før jeres næste date. Nu er bumser, knopper og alle gevækster der kan fjernes med en negl allemandseje. Især er mange kvinder glade for liiiige at fjerne en bums, som de har fundet på deres partner.

3... og et hår! Ligesom med bumser, så er hår også noget, som kærestepar - efter de første romantiske år - nu flittigt hiver af hinanden, som gjalt det om at plukke en høne. Finder din bedre halvdel et genstridigt hår på afveje, så er det frem med pincetten. Indgroede hår er i øvrigt de bedste.

4. Hmm, hvornår var jeg sidst i bad? Da I startede med at date, gik du i bad konstant, så du kunne være ren og lækker, når I senere skulle hygge jer under dynerne. Det samme gjalt din udkårne. I dag kan I sagtens klare jeg gennem en hel weekend uden den mindste dråbe vand på kroppen. En svedig armhule, eller det der er værre, er ikke længere noget, der skræmmer din partner væk.

5. Den manglende barbering: Da I stadig var et nyt par, og I hver især tilbragte en frygtelig masse tid under bruseren, der huskede I også altid at barbere jer. Som kvinde var dine ben altid glatte som en ål, og som mand huskede man at fjerne det værste hår rundt omkring. I dag kan kvinden i forholdet sagtens rende rundt med skovhugger-ben, mens hendes mandlige partner sikkert ikke har set et barberblad i årevis.

6. I deles om alt. Selvom I konstant byttede mundvand som nyforelskede, som var der stadig grænser for, hvad der var dit, og hvad der var mit. Sådan er det bestemt ikke længere. I dag kan I sagtens drikke af den samme flaske, bruge det samme bestik, færdiggøre hinandens mad eller endda dels om en tandbørste, hvis problemet skulle opstå.

7. De fælles toiletbesøg. Engang tissede du altid med lukket dør, og stod den på nummer to, så forsøgte du at gøre det så lydløst som overhovedet muligt. I dag er det en helt anden sag. Nu bliver toiletdøren næsten aldrig lukket, og når du endelig sidder i fred og ro på det lille hus, så banker din partner altid på døren: ”Luk lige op, jeg skal lige have noget derude.”

8. En plet! Den klarer jeg: Hvis du har en lille klat sovs på kinden eller en uforklarlige plet i panden, så bliver du ikke længere diskret gjort opmærksom på det. Nu spytter din partner bare lige på fingeren og gnider det væk for dig. Wupti – så er den klaret! Det sker i øvrigt også, når I er ude et offentligt sted. Så ved man for alvor, at man har været sammen længe!

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip