80-årig mand ville hjælpe forladte hunde, så han byggede noget genialt

Alle firbenede passagerer; stig ombord på hundetoget i byen Fort Worth i den amerikanske sydstat Texas.

Har du ikke billet, min vovse?

Bare rolig - alle forladte hunde kører gratis, når 80-årige Eugene Bostick starter motoren på havetraktoren, og den lange karavane af hundesnuder triller ud på sightseeing i byens støvede gader. Det skriver engelske metro.

I omkring 30 år har den aldrende mand taget sig af forladte og misrøgtede hunde, der ikke behøver at kede sig ihjel i de sikre dyrehænder.

Eugene Bostick har sammen med sin bror skabt det tog-lignende køretøj, der sågar tilbyder alle passagerer en slags privatkupe i kraft af en blå blanding af en hundekurv og udhulet plastiktønde.

De to mænd skabte hundetoget i et forsøg på at skabe noget glæde og spænding i hundenes liv. Og de pelsklædte pendlere kan nærmest ikke være i selv af glæde, når de hører, at Eugene Bostick er ved at koble traktoren til 'togvognene'.

- Så kommer de alle løbende og hopper op i vognene på egen hånd. De er klar til at køre, siger Eugene Bostick.

De to brødres engagement med de forladte hunde startede, da der foran deres indkørsel blev efterladt nogle uønskede hvalpe.

Læs også: Denne dreng vandrede 500 km med sin hund af én helt særlig grund

- Vi startede med at fodre dem, så tog vi dem med indenfor, tog dem med til dyrelæge, hvor vi fik dem steriliseret og kastreret. Vi skabte et sted, hvor de kunne leve, siger Eugene Bostick.

Et kamerahold var i går på besøg hos de to brødre og deres mange hunde, hvilket der kom følgende tv-indslag ud af:

Følg Dagens Hunde for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip